reklama

optymistycznie starające się

reklama
LILITH wszytskiego naj z okazji rocznicy slubu :) ... ja tez rocznice mam w ten weekend , dokladnie 12 czerwca  ;D... przychodzi rodzinka , bedziemy switowac ;) .... jak bede wypijac ta jedna jedyna mala lampke wina to wypije tez Twoje i Twojej dzidzi zdrowko ;)

a co do piersi... to chyba czas kupic nowe "wieksze" biustonosze  ;D ... moj maz jak najbardziej jest zachwycony z ich rozmiarow ... tylko szkoda ze tak zadko moze je dotykac  ;D jeszcze za bardzo bola i masazyki sa niewskazane  ;D

Moniqa ja wasze tez wypije!!w weekend!!i wszystkich juz zafasolkowanych i tych ktore sie staraja!!a wiesz ja niemam takich obolalych...pewnie bedzie tak jak ostatnio ze tak bardzo to zaczna bolec dopiero tydzien po @!!

mnie przed @ tak normalnie bolaly ...tak jak przed @ ...a teraz ...to sie czuje jakby mi ktos caly czas po bokach boksowal  ;D ...ale co tam , przetrwam i to ;) ... zawsze narzekalam ze mam maly biust, za to teraz bede mogla wystawic i biust i brzusio ;) ;D ;D

Lilith-te zachciewajki "podobno" na chłopca to kwaśne ,ostre itp. ale nie słodkie ,bo to na dziewuszke-mi się przynajmniej sprawdziło ,zajadałam sie słodyczami i lodami i trach jest dziewuszka,ale opinie są różne-trzeba traktować to z przymróżeniem oka  ;)

hehe... moja mama jak byla ze mna w ciazy to zajadala sie kwasnymi potrawami , nawet mialam juz imie PIOTR  ;D ;D ;D ;D - a tu taka niespodzianka , taka mala Monisia sie urodzila ;)  ;D

reklama
Moniqa-tobie również skarbie składam moc życzeń i wszystkiego NAJJJJJ!!!! z okazji rocznicy ślubu. ;D a co do tych cycuchów dziewuszki to zawsze miałam 75 B a w ciąży C a po urodzeniu to Was pocieszę aż D tak więc przygotujcie się na to ,że jak zaczniecie karmić kochaniutkie moje to będą jeszcze większe. ::) ;D Czyli jednym słowem BIG CYC[może to były dwa słowa]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry