Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczynki
Ja wczoraj zajadałam się frytkami, a dziś mam chętkę na truskawy- ostatnio jakoś mam ;D
Lilith pogubiłam się i nie wiem czy Ci gratulowałam aż mi wstyd :
Więc jeszcze raz
GRATULACJE MALEŃKIEJ FASOLECZKI !!!!!!
buziaczki
Dorka anomalia czy tez nie .... koniecznie musisz do Nas ciazowek dolaczyc najlepiej przed wyjazdem , pojdziesz do gina dowiesz sie co i jak i przekazesz nam tu wszystkie wiadomosci a my sie zastanowimy czy Cie puscimy czy nie
Elżbietko taki prezent czesto sie nie zdarza , wiec wykorzystaj maksymalnie plodziaki i sru na forum oznajmiac nam dobre wiesci
ja jak sie wtedy o ciazy dowiedzialam tez niemoglam uwierzyc!!bo liczylam dni plodne , sluzik i miekkosc pochwy...a tu taki szok!!wiec wszystko jest mozliwe wiec do dziela dziewczyny!!
Dorka nie przejmuj sie na zapas!! jak bedzie fasoleczka to bedzie super!! a jak tym razem nie to nastepnym bedzie i tez bedzei super!! MoniQa , pogłaskaj od cioci swoją fasoleczke
Kochane jestescie kobietki!!!