Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie dziewuszkiw ten słoneczny poranek.Elżbietka-trzymam kciuki-owocnych starań.Wczoraj tak mi narobiłyście smaka na te fryty,że dziś rano kupiłam 2 kg.młodziutkich ziemniaczków i na kolacje wyciągam frytownice i smaże MNIAM MNIAM.
Witaj LANA...a ja jeszcze nie wiem co dzisiaj będzie na obiadek..hmmm
Może uda mi się jakąś zupkę skołować. Mój mężuś ma ochotę na ogórkową..tylko czy mi się będzie chciało
O nie Agnezzz-moze my mamy tego samego meza? :laugh: :laugh: :laugh:..mój też dzis mi marudzoił o ogórkowej..ale odpuszczam, bo idziemy do rodziców na fasolkę po bretonsku....
Kiedys nad morzem jak byliśmy(w Dziwnowie)pani sklepowa zobaczyła, ze mamy taki sam pierscionek zareczynowy..Uśmiechnęłam się i powiedziałam..-a moze to ten sam meżczyna nam sie oświadczał?...Maz stał z boku i smiał się, bo kobieta troszkę sie zmieszała
Witam postanowilismy z moja polowka zrobic przerwe w staraniach mam okzje zalapac sie na stala prace i jesli wyjdzie wtedy zaczniemy znowu . Pozdrawiam i zycze owocnych staran