reklama

optymistycznie starające się

Dziekuje dziewczeta slicznie :) ... wlasnie z mzem zaraz wybieramy sie do zoo, potem na obiadek i na deser  ;D ...dzisiaj milusio trzeba spedzic dzien .. do wieczorka ..buziaki  :-*

ps. suwaczek nie klamie , jest 1 years  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Witaj Malinko-ja Tobie również życzę miłej niedzieli   ;D ,u mnie na pomorzu też do południa było nie ciekawie pochmurno,trochę pokropiło ale teraz wyszło słoneczko ,ale niestety nie jest za ciepło.  :(

Jestem na chwilę. Spaliśmy do 10.00 i wcale nie powiem, że się wyspałam. Potem szybko do rodziców na działkę, mała przekąską z grilla. A teraz szykuję się do teściów na obiad.
A czuję się tak kiepsko trochę hihi..głowa pobolewa ;) Czy przypadkiem któaś z was nie ma nieodpartej chęci zrobienia dobrego uczynku?? Mam straszny syf w domu, tony naczyń do mycia...może ktoś by chciał pomóc hihi...
No nic, trzeba będzie po powrocie od teściów zakasać rękawy, a taaaaakkk mmmiiiii sięęęę nieeee ccchhcceeeee !!!!!!!

A i jeszcze mam zakwasy w każdej części ciała...tak to jest jak się nie tańczy przez długie czas....i gardło zdarte od śpiewania, biedni sąsiedzi ;D

Malinko, no sąsiedzi chyba przeżyli...no chyba, że walili do drzwi a mi nie słyszeliśmy, bo było tak głośno hihihi :D
Zobaczymy jak wyjdzie konfrontacja osobista na klatce schodowej, czy coś powiedzą uszczypliwego czy dadzą nam spokój :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry