reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
A ja mam dzisiaj 26 dzień cyklu i bolą mnie cycole. Na dodatek dzisiaj rano zobaczyłam zabarwiony śluzik na mojej bieliźnie..chyba @ nadchodzi. Tyle, że nigdy tak wcześnie do mnie jeszcze nie przyszła...30 dni to minimum a tu dopeiro 26. A jeśli na serio teraz dostanę to jak na złość dostanę również podczas urlopu, a specjalnie z tego powodu już raz przekłądałam termin wakacji, żeby mnie nie zalało. To masz taka niespodzianka, jak nie z tej to z tej storny Cie zaskoczy. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm i @ wstrzyma się jeszcze kilka dni...proszę, proszę, proszę...Nie chcę leżeć na plaży w gaciorach i spodniach :(

agnezzz no co ty!!!to zaloz tampona a nie mecz sie tak!!bidulko !! mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze!!u mnie strazny upal i leje(niby burza) mam nadzieje ze sie ochlodzi!

Agnezzz , a moze to impalntacyjne plamienie...
a ja odebralam dzisiej wyniki...no cóz...
prolaktyna ok: 5,5 (norma 1,2-25), wiec zmniejszam dawkę bromrergony tylko dla podtrzymaniapoziomu i za miesiąc znowu badania:/
progesteron 0,29 (norma w fazie lutealnej 0,9-21), czyli od dzisiaj biore duphaston:/ moze to dlatego fasolka nie chce sie pokazac...
zobaczymy. wiedzialm ze cos nie tak, bo temp jakas za niska ...

Witam-mnie zaczeła zalewać wstrętna @-fuj fuj fuj  :mad: -mam nadzieje,że to już ostatni raz -bo nie chcę jej więcej  u mnie widzieć,przynajmniej powyżej 9 miesiecy. ;D

reklama
Mnie jakoś brzuch zaczął boleć na dole..chyba czas zacząć się szykować na @ ...i tak jakoś nieswojo się czuję tam na dole. CO chwilę biegam do kibelka bo myślę, że to już :|
Dzisiaj schodziłam całe moje miasto za stanikiem jakimś na lato..i nic nie dostałam...grrr...a jak mi się jeden spodobał to drogi jak cholera, 85 zł...no cóż szkoda mi kasy na niego...

Do góry