reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
A ja mialam się pochwalić, czy dołączam do ciężarówek. hahahaha - nie dołączam, fasolka się na mnie obrazila i uciekla/zniknela a ponoc byla :( ale mam nadzieje, ze kiedys bedzie. Co prawda podłamałam sie, ale będę żyć - dalej próbować i dalej bawić dzieci innych. Pozdrawiam i ide pieluche małej zmienić :)

Agnezzz..mam taką nadzieję..a jeśli nie..to nawet zastanawiam sie nad zakupem laptopa..jeśli faktycznie mam tam zostać do konca września..bo i prace muszę pisać..no i kontakt z mezam przyjaciółmi:)-muszę mieć!bo inaczej nie wytrzymam!
Viwiene..ale doswiadczenie będziesz posiadała, gdy juz swoją bedziesz miała(rym)!:):):):)

Kurcze, ale dzisiaj mam zrąbany humor. Nic mi sie nie chce, jakiegoś doła mam.... :(
Mój mąż własnie stwierdził, że co jak co ale okres to ja chyba lada chwila będę miała.... :(

A wczorajsze plamienie już się wczoraj nie powtórzyło...może to jednak jakaś zapowiedź już @...

A jaka ja śpiąca jestem..normalnie oczy zamykają mi sie same przed monitorem...eghhh...bez sensu jest wszystko... :|

Cześć dziewczynki!!
Właśnie wróciłam z zakupów. Jakoś dziwnie się czułam jak tak sobiechodziłam między sklepami :| Kłuło mnie w podbrzuszu i takie jakby uderzenia gorąca miałam. No nie wiem co to miało być. Teraz już się lepiej czuję.
No przecież jeszcze nie przekwitam... mało to prawdopodobne w moim wieku ;)
Pozdrawiam :) Trzymajcie kciuki za moją fasolkę, bo ja za Was wszystkie trzymam cały czas :)

reklama
dzieczynki POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zalamalam sie ... siedze i rycze.....nie dosc ze @ przyszl ato jeszcze......robilam badania i mam chlamydie....nie mama juz sily ...dlaczego ja????.... dlaczego mam takiego pecha....

Do góry