reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
To okropna bakteria.. Rzadko kto ja bada... jesli sie ja ma to nie ma szansy na dzidze...Trzeba leczyc antybiotykami...

Majeczko bardzo mi przykro. Musisz sie uzbroić w cierpliwość i wygonić tą okropną bakterię z organizmu. Pomyśl, że to wszystko robisz dla przyszłej fasolci aby nic nie przeszkadzało jej w prawidłowym rozwoju. Jestem dobrj myśli i wszystko będzie ok. Całuski na otuchę :-* :-* :-* :)

Dorka dziękuję za gratulacje ;D

DreamsAboutBaby trzymam kciuki za fasoleczkę i za Ciebie też oczywiście :-*

Ojej..skad to wiesz..oczywiste-badania..ale dlaczego je robiłas Majeczko??..co Cię niepokoiło???..

Agnezzz-hmm..takie złe samopoczucie...humorki..sennosć..upławy..bóle podbrzusza..hmmm????....Wariowałas zbytnio czy co?:)

Majeczko, Chlamydie leczy sie antybiotykami nawet u kobiet w ciazy. Leczenie wtedy jest na pewno trudniejsze, ale nie niemozliwe! A poza tym chlamydioza jest chyba najczestszym zakazeniem drog plciowych (choc ostatnio dogania ja HPV, niestety). Nie martw sie na zapas, wypytaj dokladnie lekarza o wszystkie szczegoly i nie panikuj, bedzie dobrze :)

A teraz z troche innej beczki: czy blaaaaaada kreseczka na tescie ciazowym i bHcg=81,7 w 13 dniu po owulacji cos znacza? Bo narazie az boje sie cieszyc... ;)

remeny wilegachne gratulacje!!!!!
szybciutko nam tu fluidki dawaj!!!

DreamsAboutBaby , ja tez ma takie dziwne uczucie w podbrzuszu,,sciska ale nie boli, taki euczucie podobne jak by trzymanie za reke:czujesz, ale nie boli. i czasmi takie ciepło tam sie rozlewa. a dzisiaj napady gorąca tez mialam, ale to chyba z powudy upału:/
no i fatalnie sie dzisiaj czuła, nudnosci do południa, chyba reakcja na duphaston ::) a moze we mnie i w tobie fasolki sie zagnieżdzają
??? oby!!! tzrymam kciuki zaa wszystkie!!!

reklama
Do góry