reklama
Majeczko bardzo mi przykro. Musisz sie uzbroić w cierpliwość i wygonić tą okropną bakterię z organizmu. Pomyśl, że to wszystko robisz dla przyszłej fasolci aby nic nie przeszkadzało jej w prawidłowym rozwoju. Jestem dobrj myśli i wszystko będzie ok. Całuski na otuchę :-* :-* :-* 
Dorka dziękuję za gratulacje ;D
DreamsAboutBaby trzymam kciuki za fasoleczkę i za Ciebie też oczywiście :-*
Dorka dziękuję za gratulacje ;D
DreamsAboutBaby trzymam kciuki za fasoleczkę i za Ciebie też oczywiście :-*
Ojej..skad to wiesz..oczywiste-badania..ale dlaczego je robiłas Majeczko??..co Cię niepokoiło???..
Agnezzz-hmm..takie złe samopoczucie...humorki..sennosć..upławy..bóle podbrzusza..hmmm????....Wariowałas zbytnio czy co?
Agnezzz-hmm..takie złe samopoczucie...humorki..sennosć..upławy..bóle podbrzusza..hmmm????....Wariowałas zbytnio czy co?
Majeczko, Chlamydie leczy sie antybiotykami nawet u kobiet w ciazy. Leczenie wtedy jest na pewno trudniejsze, ale nie niemozliwe! A poza tym chlamydioza jest chyba najczestszym zakazeniem drog plciowych (choc ostatnio dogania ja HPV, niestety). Nie martw sie na zapas, wypytaj dokladnie lekarza o wszystkie szczegoly i nie panikuj, bedzie dobrze 
A teraz z troche innej beczki: czy blaaaaaada kreseczka na tescie ciazowym i bHcg=81,7 w 13 dniu po owulacji cos znacza? Bo narazie az boje sie cieszyc...
A teraz z troche innej beczki: czy blaaaaaada kreseczka na tescie ciazowym i bHcg=81,7 w 13 dniu po owulacji cos znacza? Bo narazie az boje sie cieszyc...
V
viwiane
Gość
Dołączam się do gratulacji 
Jeju ale ja wam zazdroszczę
Też chciałabym mieć fasoleczkę pod serduchem 
Jeju ale ja wam zazdroszczę
Elżbietka
mother of two sons&angel
remeny wilegachne gratulacje!!!!!
szybciutko nam tu fluidki dawaj!!!
DreamsAboutBaby , ja tez ma takie dziwne uczucie w podbrzuszu,,sciska ale nie boli, taki euczucie podobne jak by trzymanie za reke:czujesz, ale nie boli. i czasmi takie ciepło tam sie rozlewa. a dzisiaj napady gorąca tez mialam, ale to chyba z powudy upału:/
no i fatalnie sie dzisiaj czuła, nudnosci do południa, chyba reakcja na duphaston :
a moze we mnie i w tobie fasolki sie zagnieżdzają
??? oby!!! tzrymam kciuki zaa wszystkie!!!
szybciutko nam tu fluidki dawaj!!!
DreamsAboutBaby , ja tez ma takie dziwne uczucie w podbrzuszu,,sciska ale nie boli, taki euczucie podobne jak by trzymanie za reke:czujesz, ale nie boli. i czasmi takie ciepło tam sie rozlewa. a dzisiaj napady gorąca tez mialam, ale to chyba z powudy upału:/
no i fatalnie sie dzisiaj czuła, nudnosci do południa, chyba reakcja na duphaston :
??? oby!!! tzrymam kciuki zaa wszystkie!!!
reklama
Podziel się: