reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Hej :laugh: :laugh: :laugh:
to świetnie pogadamy wieczorkiem ;) mam nadzieję,że będę mogła.
@jeszcze nie ma, ale wszystko wskazuje na to,że dziś się pojawi :( a miałam iść do gina...
No nic życzę udanego dnia papa

reklama
Ja też dziś powinnam dostać, albo jutro... A najprawdopodobniej @ dobije mnie w sobotę, kiedy mam zajęcia na uczelni i trzeba będzie siedzieć przez ładnych parę godzin :mad: Zawsze tak mam - jeden dzień w tygodniu mam taki, że dłużej w pracy muszę siedzieć i zawsze wtedy muszę dostać @ A pierwszy dzień u mnie jest koszmarny... Drugi zresztą też ;) Potem już luzik :D

a jak się już wystaramy to się przeniesiemy na forum zaciążonych i oczywiście do galerii brzucholków :D

Heeej:)
Ja dzis drugi dzien@..u mnie najgorsze jest ..napiecie przed@ i pierwszy dzien..ale do zniesienia:)..gorzej innym, którzy muszą mnie znosic :D
Też postaram sie dziś o 19 byc:) do "zobaczenia"

Witajcie wirtualne kolerzanki-trochę mnie nie było ale już wróciłam i niestety na dodatek zostałam zalana przez wstręciuche @.No cóż czekam do końca @ i do dzieła!!!!! ;D Pozdrawiam Was wszystkie.PA!!!PA!!!! ;D

Dziewuszki trzymam za Was MOOOOCNO w kciuki aby chociaż Wam się udało,bo widze po Waszych opisach ,że może nie którym coś zafasolkuje.Powodzenia!!!!! ;D

wiecie co ja tez mam pecha jak N Agga....oczywiscie @ mam praktycznie zawsze jak jade na zjazd do szkoly,kolezanki juz sie ze mnie smieja, ze ja co chwile jak jestem w szkole to mam @...pierwszy i drugi dzien to leci ze mnie ciurkiem..hihi...do tego bol niesmaoiwty....potem na szczescie coraz slabiej, ale tak ciagnie mi sie 5/6 dni....

Lana witam po przerwie...:)

Hej Lana- nastepnym razem :) UDA SIĘ
Byłam u gina, mam małą nadrzerkę- ale mówi że to normalne w moim wieku ????
cytologia zrobiona za 3 tyg wyniki.
@ siedzi cicho, a cały czas chce mi się siku :( hmmm nie chcę nic mowić głośno...
buziaczki do usłyszenia na czacie-mąż już wie i mi odstąpi kompa :) buziaczki

reklama
Do góry