Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No niestety ja też miałam już dwukrotnie wątpliwą przyjemność posiadania zgagi, także nie zazdroszczę. Tym bardziej, że nigdy wcześniej nawet nie wiedziałam co to zgaga. Ohydztwo!
oj wiem cos na ten temat, wlasnie mi sie objawia w sposób nasilony : :
a oprócz zgagi męczą mnie zaparcia juz od prawie 2 tyg!!straszne rzeczy sie dzieją,
ale tem jakas niziutka
Elżbietko co do tempretaurki to wszystko zależy jaką masz podstawową temp. ciała w I fazie cyklu. Ja mam od 35,8 do 36,3 a teraz mam od 36.6 do 36.9 i to jest zupełnie normalne. Ważne żeby się utrzymywała na poziomie wyższym niż najwyższa temp. w I fazie. Także głowa do góry, niska tempka to nie koniec świata.
Elżbietko na pewno będzie wszystko dobrze, zobaczysz! Tylko się nie denerwuj bo to szkodzi i Tobie i fasolce, która być może już w Tobie mieszka. A najlepiej spróbuj się wyciszyć, nie martw się na zapas i poczekaj spokojnie do terminu @.
termin mam niby na niedziele, ale mam nieregularne no i biore teraz duphaston, wiec nic nie wiadomo...
ale w piatek ide do gina, wiec albo zrobie sama test, albo gin mi zleci hcg.
ide chyba pic mleko, bo zgaga mi dziure wypali :