Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elzbietka a ty jako położna wiesz może coś na temat zajścia w ciąże lub donoszenia ciąży po konizacji,chodzi mi czy są przez to jakieś problemy-bo mi wycieli dość dużo szyjki macicy i mam ją minimalną? ???
LANA masz całkowitą rację.
Ja mam w rodzinie dwóch lekarzy. Kuzynka jest pediatrą, a jej mąż kimś tam w medycynie sądowej, ale nie utrzymuję z nimi żadnego kontaktu
Ale sie dziewczyny rozkrećiły, nie nadążąm już za wszystkimi wątaki, które mnie interesują
Wrocław...piękne miasto. Jestem w nim zakochana. Byłam tam kilka razy i zawsze wracam z sentymentem. W zeszłym roku zabrałam tam na kilka dni mojego męża, bo nigdy tam nie był. Też został oczarowany. Może mniej jak ja..ale uległczarowi
Wroclaw ... rzeczywiscie piekne miasto... mieszkalam w nim 2 miesiace, na Sępolnie (super dzielnica) .... zgubilam sie w nim 3 razy, ale po mniej wiecej 6 godzinach, zawsze wracalam do domku ;D ;D ;D ;D... w przyszlosci chcemy z mezem sie przeprowadzic do Wroclawia...moj maz spedzil tam 7 lat
Ja byłam tylko raz. Moja kuzynka mieszkała na osiedlu które miało bardzo dziwną nazę, cos Na Ostatnim Groszu czy cos takiego, ale rzeczywiście miasto piękne... a rynek..
Rynek i jego atmosfera..to jest wlasnie najlepsze..i kwiaciarki na placu solnym...miodzio. DOstałam tam od męża różę na drugą rocznice poznania...Było romantycznie