reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
zebrało się na wyliczanki ... :laugh: może i Bydgoszcz nie jest najładniejsza, ale Bory Tucholskie, które są wokół są cudowne. Tam można zapomnieć o wszystkim... :) Wiem, bo stamtąd pochodzę. Tylko tam można spotkać jeszcze dzikie miejsca nad jeziorkiem przejrzystym jak łza...... rozbić się z namiotem w lesie. Marzenie... A na co dzień zachwycam się Wrocławiem, bo teraz w tych okolicach mieszkam. Ale w Bory na pewno warto pojechac!

Pod Tucholą mam rodzinkę. Rzeczywiscie pięknie, aczkolwiek nie zapuszczałam się w bory, lasy, nad jeziora..a pewnie jest czego żałować :)

a nikt nie wspomniał o górach więc może ja- chcę polecić Szklarską Porębe i okolice-przepięknie i tyle do zwiedzania-poprostu cudo ::) ;D

Też tam byłam, hihi. Co prawda nie w samej, bo w Karpaczu, ale o Szkalrską też zahaczyłam. Szcególnie polecam stamtąd wycieczki do Skalnego Miasta. Rewelka. I bardzo tanie jednodniowe wycieczki do Pragi :)

Powodzenia wam zycze dziewczyny na tych egzaminach !!!!!! Mi zostal juz tylko jeden , ostatni.....jutro :( i tak mi sie nic nie chce........nie moge sie za to w zaden sposob zabrac :/

ja mnie wiecej raz na tydzien bywam w chorzowie i katowicach!!hehe i syff niesamowity szczegolnie teraz przy remoncie!a tak to kocham krakow!!i gory!!!!!!!!!!!!bo jestem z gor hehe!!

reklama
Do góry