reklama
zebrało się na wyliczanki ... :laugh: może i Bydgoszcz nie jest najładniejsza, ale Bory Tucholskie, które są wokół są cudowne. Tam można zapomnieć o wszystkim...
Wiem, bo stamtąd pochodzę. Tylko tam można spotkać jeszcze dzikie miejsca nad jeziorkiem przejrzystym jak łza...... rozbić się z namiotem w lesie. Marzenie... A na co dzień zachwycam się Wrocławiem, bo teraz w tych okolicach mieszkam. Ale w Bory na pewno warto pojechac!
A
Agnezzz
Gość
Pod Tucholą mam rodzinkę. Rzeczywiscie pięknie, aczkolwiek nie zapuszczałam się w bory, lasy, nad jeziora..a pewnie jest czego żałować 
A
Agnezzz
Gość
Też tam byłam, hihi. Co prawda nie w samej, bo w Karpaczu, ale o Szkalrską też zahaczyłam. Szcególnie polecam stamtąd wycieczki do Skalnego Miasta. Rewelka. I bardzo tanie jednodniowe wycieczki do Pragi 
M
mantis
Gość
Powodzenia wam zycze dziewczyny na tych egzaminach !!!!!! Mi zostal juz tylko jeden , ostatni.....jutro
i tak mi sie nic nie chce........nie moge sie za to w zaden sposob zabrac :/
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
W Pradze tez jed ladniusio kupa zabytkow i wogole milo tak.Od Karpacza bliziutko
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
loj tak napewno zdacie a potem bedzie imprezka w nagrode przytulankowa z mezusiami ;p
Podziel się: