reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

LANA sorki pomylilo mi sie cos :) nie przytomna jestem:) chodzilo o przelozenie staran ale to nie ty pisalas tylko LILITH

U mnie samopoczucie srednie czasem wymiotuje a czasem mi tylko nie dobrze.,Dzisaj ogladalam łózeczka ładniutkie bylo jedno .Dziewczyny mam wrazenie ze zadko kotra tu o mnie pyta i pamieta :( moze nie pasuje do waszego grona

reklama
Malinko-no coś TY..nawet tak nie zartuj..ale powiem Ci,że ja o soobie też tak myslałam..bo jak nie byo mnie kilka dni tylko Agnezzz zauważyła..:)..ale moze dlatego nikt o nas nie pyta, bo wie, ze wrócimy:).
Jak coś było nie tak z moją noga..to wszystkie dałyście mi tu odczuć, ze martwicie sie..ze pamiętacie..i juz inaczej nie myślę:)..Malinko kazda z nas tu jest bardzo potrzebna i skoro lubimy tu być..wracać..tzn..ze lubimy siebie:)!

Dzięki m.al.i.n.k.a może uda się wcześniej ;) wiesz miałam się ciebie pytać w którym jesteś tygodniu bo nie masz suwaczka. Ale się musiałaś cudnie poczuć jak zobaczyłaś swoje szczęście ::) Masz możliwość nam pokazać zdjęcia?

jej..:)..ale to musi być cudowne uczucie. Ja przed chwilą widziałam sie z koleżanką ta co jest w 6 tym miesiacu(koniec 6-tego)..bardzo ładnie wygląda..będzie miała dziewczynkę..wazy juz ok kg:)..a mamusia niewiele przytyła ..bo tylko 7 kg:)
I tak sobie myśle nieraz, ze to Mąż+otoczenie+Wy..troszeczke przyczyniliście sie do przyspieszenia mojej decyzji odnosnie dzidziusia;)..bo z zazdroscią Was -zafasolkowanych słucham..oglądam..i z kazdym dniem coraz bardziej sama pragnę mieć swoujego Okruszka;)

Łózeczko bujane bedzie :) sosnowe takie ladniusie :) z rozwym materacykiem w misie :) a dzidzia chociaz malutka juz zaczynajaca byc podbna do dziecka.taki malutki okruszek :) jak to lekarz powiedzial ze fasolka dzis za tydzien truskaweczka :)

reklama
Do góry