Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pchelko, Mysiu kobietki maja racje ... odczekajcie do terminu @ a pozniej testujcie .... kurcze a tak apropos to powiem szczerze ze ja nie wiem sama jk wytrzymalam z testem i zatestowalam dopiero 5 dni po spodziewanej @ ;D ... hmmmm ... powodzenia w wytzrymalosci i trzymam kciukaski
m.a.l.i.n.k.o i jak , kupilas spodnie ?? .... ja wczoraj kupilam sobie dwie koszulki .... takie dluzsze lekko ... hehe moj brzusio wyglada jak taka mala napompowana do polowy pileczka ;D .... narazie go ukrywam , zebym pozniej mogla sie z nim obnosic dumnie ;D
Ja też jestem z Wami! Tym razem to już musi się udać, pozatym poród na prełomie marca i kwietnia zapowiada się całkiem fajnie, co? Takie wiosenne macierzyństwo.... Oby się udało!
Dołączam do Was - lipiec naszym miesiącem!!!
Trzymam za nas kciuki - dzieciaczki będą śliczniuchne i pojawią się razem z wiosną... Czy można chciec więcej?