Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wakacje to nalepsza pora na "tematyczne" przytulanie. Naczytałam się gdzieś, że najlepiej, najszybciej i najfajniej rozwijają się dzieciaczki urodzone na wiosnę. Takie, które od maleńkości nie są zawijane w grubaśne beciki i inne kokonki - tylko mają swobodę rączek i nóżek. Nawet jeśli to nie do końca tak - wersja mi się podoba i planuję się jej trzymac
No, geniuszy po prostu miec będziemy ;D Oby wiosna była ciepła a lato szybkie...
Hej dziewczynki-malinki dzięki wielkie za wszystkie rady jesteście suuuuuuuuuuuuuuuuuuperkowe ja już postanowiłam poczekać na termin @ a ze to już nie długo ( 4 dni) to mam nadzieje że wytrzymam
Ja też się dopisuję!!
Lipiec to miesiąc naszych urodzin (chłop-6.07, a ja 29.07) więc może pocznie się w tym miesiącu nasz upragniony prezencik? Już się nie mogę doczekać poczynania ohhhh...