reklama

optymistycznie starające się

NA 4 DNI MAM JUZ ZAPLANOWANE DZISIAJ WYPAD DO ZNAJOMYCH I WIECZORNY SPACEREK Z MEZUSIEM (WIDZI JAK O TYM MYSLE I STARA SIE MNIE JAKOS WYLUZOWAC) JUTRO NAD JEZIORKO Z BRATEM I MOJA PRZYSZŁA NIEDOSZŁA BRATOWA A POZATYM WYPAD DO RODZICÓW BO W SOBOTE JADA NNA WCZASY A W SOBOTE GRILL U ZNAJOMYCH NA DZIAŁCE DO BIAŁEGO RANA POWRÓT PÓZNA PORA W NIEDZIELE POZDRAWIAM :P ::) 8) ;D

reklama
Ja jestem szczesliwa bo moj mezus dostal urlopek od 18.07!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i juz planujemy co i jak!!taks ie ciesze bo mial dostac dopiero na wrzesnie!!!

Elzbietko moja mama tez ma swieto ale 13.03!! no i imieninki!!!
a co do lipca to moj mezczyzna ma 17.07 imieniny!!!!!a w sierpniu mam urodzinki i imieninki!!no i tesciowa ma urodziny :)

my w sierpmiu mamy rocznice ślubu. ale zagasolkowac bym chciala wczesniej, wiec zostaje lipiec :) :)
ale staram sie siedziec w miare cichutko i cierpliwie czekac...

Ja mam nadzieje ze zafasolkuje tez w lipcu...ale wazne bym wogole zafasolkowala miesiac nie istotny!!!Ale wsumie lato lepsze bo 1 trymest nie bedzie tak zagrozony bo ja w zimie zawsze jestem bardzo chora!!

reklama
HEJ DZIEWUSZKI JA RÓWNIEŻ OCHOCZO DO WAS WSTĘPUJĘ!!!!! ;D W sumie to czekam teraz na rezultaty z czerwca ,bo nie długo termin spodziewanej @ -ale nie nastawiam się i gdyby mi się udało zajśc w lipcu to może dzidziuś zrobiłby mi prezent i urodził się na moje urodzinki  4,04  ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry