reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LANA na ostatnim USG widzialam ta mala istotke.Rosnie szybcutko jak nie wiem.Ustaly wszystie objawy czasem tylko mi sie pokreci w glowie ale po za tym luz,noi n adal czesto siusiam czym budze meza w nocy
bo zanim sie zczolgam z lozka to sie zejdzie
hehe brzus juz widacwszyscy sie ciesza brat skacze kolomnie jak bym sama chodzic nie mogla
nawet z jego slodkim psiem zabardzo nie daje mi sie wyglujpiac.
NADIA hmm moje odczucia? jestem bardzo szczesliwa nawet jak mi smutno wystaczy ze dotchne brzusia i smutki mijaja.A widok bobaska na USG i slyszenie jak u serducho bije doprowadza mnie do placu jak bobra
wzrusza mnie wszystko do okola nawet male ptaszki potrawie sie przy nich poplakac a za chwile usmiecham
dzidzia to dar bozy i w nosi w nasze zycie kupe ciepla.Mam nadzieje ze ten usmiech na pieknej buziuni sie pojawil
NADIA hmm moje odczucia? jestem bardzo szczesliwa nawet jak mi smutno wystaczy ze dotchne brzusia i smutki mijaja.A widok bobaska na USG i slyszenie jak u serducho bije doprowadza mnie do placu jak bobra
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
oj Lana jestesmy biedne przez te objawy i mam nadzieje, ze tak jak napisalas bedziemy mialy niedlugo piekny prezent
m.a.l.i.n.k.a
MAJECZKO brzus widac.Jestem malutka osobko mam 158wzrostu i przed ciza wazylam 42kg teraz waze 46
brzusio wyglada jak bym polknela mala pileczke co sie nieraz dzieci na plazy bawia 
m.a.l.i.n.k.a
ASMODIS ty to lepiej kochanienka do apteki po testa biegnij
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
M.a.l.i.n.k.a jeszcze troche poczekam. te moje cykle sa rozne. jesli w tym tygodniu nie dostane @ to zrobie test. wydaje mi sie, ze @ mi sie spoznia i to wszystko. nie latam sikac, duzo nie jem. czasami tylko jest mi niedobrze i wydaje mi sie ze piersi mi urosly, ale to moze byc tylko moja wyobraznia z tymi piersiami
m.a.l.i.n.k.a
ja bym tak nie mogla czekac za niecierpliwa jestem.
reklama
Bardzo Dziękujęasmodis pisze:Rusalko szybkiego powrotu do zdrowia i ogromne gratulacje z powodu domku. Oby jak sie wprowadzicie fasolka dala o sobie znac![]()
Malinko- ale Ci zazdroszcze..Masz już swój dar
nadiaw79 -też mam takie odczucia..a dziś klejny dzien w łózku, z gorączką i rozchorowanym mężemnadiaw79 pisze:Witajcie. Czy wy też jesteście dzisiaj w podłych nastrojach? Bo ja tak. Zal mi że nie mam dzidzi i co za tym idzie nudze się potwornie. Chciałabym mieć dziecko bym mogła sie o niego troszczyć. To byłoby cudowne. Pomyśleć że jeszcze 2 miesiące temu na myśl o ciąży dostawałam dreszczy ze strachu że sobie nie poradze.Pozdrawiam was bardzo gorąco. I malinko napisz coś o swoich odczuciach jak to jest mieć maleństwo w brzuszku napewno wtedy buźka mi się uśmiechnie.
asmodis , Lana- testujcie
Podziel się: