reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Dyzia no to super :)

My jesteśmy na etapie - jeszcze nie bo rok studiów mi został, bo remonty, bo kredyty hihihi...

reklama
a u mnie- mąż TAK TAK TAK...nie ma nie!:)..a ja,....A MOZE..A CZY NA PEWNO..JESZCZE..SZKOŁA..PRACA..ITD................dupek ze mnie!..tak bardzo chce..i tak bardzo sie boję :-[

Hej dziewczynki :) !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dobrze być znów wśród was :) już myślałam że was nie zobaczę ... mieliśmy przejścia na granicy rosyjskiej- lud nas nie chciał przepuścić, bo Polacy ich dzieci przetrzymywali dwie doby w autokarze na granicy- taki odwet. Skakali nam po samochodzie-koszmar-mieliśmy eskortę poźniej i już było dobrze.
Było super w Kalingradzie kupiłam książki i matrioszkę i takie pudełeczko na biżuterię z Palecha-szczególnie to dla mnie ważne bo na ten temat pisałam pracę magisterską. Jaka tam bieda...
I chyba z tych nerwów ....dalej nie ma @ to już jakieś 10 dni. Poczekam do poniedziałku żeby emocje opadły i nerwy i chyba zatestuję. Boje się-bo mam nadzieję że tam w środku miałam turystę na gapę ;D piersi dalej mnie mocno bolą ::)
Tylko powiedzcie mi proszę czy od razu zwiększają się ???? bo nie wiem...
Muszę dziś odpocząć :) czego i wam życzę. Gorące buziaczki ;)

Izabelka gratuluje samozaparcia ja juz bym zrobila test a wlasnie rob go teraz bo umieramy z ciekawosci ;)

Hej dziewczynki!!! Dzięki za miłe przyjęcie ;) z testem wstrzymujemy się parę dni-boję się rozczarowania... a pozatym jeszcze jestem na dodatek przeziębiona i mogło się przedłużyć. A może właśnie odwrotnie?? bo organizm jest osłabiony ?? zobaczymy
Życzę słonecznej niedzieli :) po południu do was zajrzę bo jedziemy na giełdę szukać wymarzonego autka :)
pozdrawiam was cieplutko

Izabelka -trzymam mooooocno piąstki-mam nadzieje ,że to "fasolinka"zagościła w twoim brzuszku ;D

Agnezzz pisze:
My jesteśmy na etapie - jeszcze nie bo rok studiów mi został, bo remonty, bo kredyty hihihi...

U nas dokładnie to samo Agnezzz :D Poza tym chcę się zaszczepić przeciw WZW. Na pewno będę rodzić przez cesarskie cięcie, więc warto się zabezpieczyć..
Plany na przyszły rok ... zobaczymy jak pójdzie :D

Witaj Dyzia :D

Witaj ponownie Izabelko - trzymamy kciuki :) Nie trzymaj nas w niepewności, tylko od razu dobrą wiadomość "puszczaj w eter" ;D

reklama
Do góry