Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też tak mam Agutek...coż jestesmy kobietami- burza hormonów..ja ostatnio non stop się rozklejam, bo siostry nie ma przy mnie..i baaardzo tęsknię...musze jeszcze w tym roku ją odwiedzić.bo cały czas płacze za nią..Ona też strasznie tęskni za domem...Zawsze jest coś..
AGA WITAJ NA FORUM !!! Elżbietko, ale piękne zdjęcia WOW A tak ślicznie opisałaś, że można poczuć jakby się tam było MAJKO gratulacje Ślubu, jak będziesz miała zdjęcia to pokaż koniecznie Życzę Ci szybko fasolki
Dokładnie Rusałko oby jeszcze w sierpniu!! Trzeba gonić tych naszych chłopów do roboty!! W końcu kiedyś muszą strzelić najważniejszą bramkę w swoim życiu!!
NO!Swięta prawda!
Poki co-mój umiera wciąż w łózku z pilotem w dłoni..zaraz pewnie tez położe sie..tylko szybki prysznic o 23 antybiotyk-kolejną dawkę musimy zazyc..i do rana..Mam już dosyć leżenia!..i siedzenia w domu non top!- a wczoraj jeszcze nam sie to lenistwo podobało..dziś mamy dość
A mój pracuje obok na kompie. Także mamy komputerowy romantyczny (hehehe) wieczór
A co... fajnie tak sobie czasem poklikać...
A może by tak poklikać jakiś inny guziczek? Hmm... pomyślę o tym wieczorem... najlepiej w łóżeczku i przy boku mojego ukochanego
Dreams About Baby, każdy ma jakieś smuteczki. Ja dziś dostałam okres i przykro mi było Tak więc nie jesteś sama ze smuteczkami. Mam nadzieję że wkrótce wszystkie zafasolkujemy :
EEEEJ dziewczęta-poznałam Izabelkę-nasza Izabelkę widziałam- a to mała łobuziara..nam sie nie pokazała..ale brzuszkiem pochwaliła sie na innym forum-styczniowych mamusiek.
Bardzo ładnie wygladasz Izabelko..tak dziewczęco..-niewinnie