reklama

optymistycznie starające się

reklama
Witajcie. Z mamą lepiej chociaż tak jak juz pisałam nadal szukamy dawców, ale myśle że się znajdą. Co domnie to zastanawiam się czy wizyta u lekarza potwierdzi już ciąże czy jeszcze nie. Bo wiecie moja siostra teraz jest w ciąży termin ma na 18 grudnia a u lekarza była w 3 miesiącu ciąży żeby potwierdził to a on jej powiedział że to nie możliwe że sobie wymyśliła i żew to może być rak a nie ciąża. Oczywiście poszła do innego i okazało sie że jednak tak. A i jeszcze jedno ten pierwszy lekarz zapytał ją dlaczego twierdzi że jest w ciąży więc ona mówi że piersi ma ogromne i pobolewają i tak też miała przy pierwszej ciąży, a on ja wyśmiał. :laugh: Dziewczynki czy zostawiłyśie sobie pierwszy test na którym wyszły wam dwie krechy bo ja się zastanawiam czy go nie zakonserwować na pamiątke :P

NDAIAW
Ciesze sie ze z Twoja mama lepiej .A ten lekarz co byla Twoja siostra to jakis nienormalny chyba. Ja w pierwszej cizy byla w 5 tygodniu u lekarza.Wowczas stwierdzil ze najprawdopodobniej jestem w cizy bo macica rozpulchnionai cos tam jeszcze. Pytal mnie czy robilam test i kazal mi zrobic usg na potwierdzenie tego wszystkiego.
Ja tesciuku nie zostawilam.ale pamietam jak razem z mezem testowalismy i blo napisane ze trzeba poczekac chyba ok 3 min a tu sie doslownie w kilka sekund pokazala.Oj wspaniala chwila. :) :)

To tak jak u mnie też się zdziwiłam ze na moich oczach w sekundzie pojawiły sie 2 krechy. później robiłam drugi i omały włos nie zemdlałam bo ten drugi był innej firmy i zanim wszystko dobrze się ukazało faktycznie mineła minutka.

Super dziewczyny!
Mam pytanko-kiedy testowałyscie??
Ja teraz mam taką głupią myśl, ze za wcześnie..normalnie mam dlugie cykle 30-32 dniowe..ale ostatnio był jakis(przez wyjazdy) dziwny 24dniowy..posugerowałam sie tym...i zrobiłam test w 27dc..wyszedł negatywny:(..eee..pech

Rusalka ja testowałam dwa dni po spodziewanym okresie. Cukle mam 27 dniowe, też zdażały mi sie krótsze. Najlepiej testowac w dniu spodziewanej miesiączki wtedy należy test zrobić rano, a po tym dniu można robić równiez wieczorkiem.

czyli robiłaś 29dc??
wiec ja powinnam w takim razie jak w dniu spodziewanej(biorąc pod uwagę cykl zdarzający sie najczęściej-długość-31 to dopiero za 4 dni..czyli w poniedziałek..)nie powiem- blada nadzieję mam..bo @ mimo, ze boli brzuszek(a nigdy nie boli)..nie przychodzi..
Zmykam do tego czasu dziewczeta...daję na luz:)

reklama
Po za ty wiecie co ja odrazu wiedziałam bez testu że jestem w ciąży ten ból piersi jest zupełnie inny niż przed okresem i piersi robią sie pełniejsze i krągłe. Nawet jak kupowałam podpaski mówiłam mężowi że to tak na wszelki wypadek i faktycznie nie będę ich używać. Inne objawy to zgaga i częste odbijanie się nigdy wcześniej tego nie miałam. Poza tym miałam straszne kolki i skurcze jalit. Wyczytałam że to też objaw ciązy tym bardziej że wcześniej tego nie miałam. No i ostati objaw to okropny wysyp krost na plecach i twarzy, niektóre kobiety tak mają lub maja przebarwienia. Oczywiście te krosty ustepuja pomału na twarzy juz ich nie ma. A mój mąż uwarza że zmieniła mi sie nieznacznie kształt dolnej części ciała Hi hi :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry