reklama

optymistycznie starające się

Malinka -może pluskwa ma racje-że to intuicja podpowiada Ci to zdrowe odżywianie-życzę aby to była "fasolinka" ;D Zaraz jemy obiadek i uciekamy na spacerek nad morze i promenade.Pa!!!! :-*

reklama
wszytskiego najlepszego w dniu mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izabelce i Dodeczce szcególnie mocno
ale i wszytskim tym które jeszcze nie wiedza o nowym członku rodziny jak i tym które na niego czekają...

Elżbietko-już wiem czego sie boisz ,nie chcesz się nastawiać zbytnio-bo pużniej kolejne rozczarowanie i następny miesiąc starań-wiem coś o tym ,znam to z własnego doświadczenia z ostatnich kilu miesięcy starań.Przeczytałam co napisałaś na wątku"zaczynam starania lipiec sierpień".Trzymam z całych sił aby Twoje objawy były własnie tymi na które tak Wszystkie czekamy. ;D

Dziekuje za piękne życzenia :) aż się wzruszyłam :D
Dzisiaj dzień pełen wrażeń, a to jeszcze nie koniec zaraz uciekamy na ognisko. Udanego odpoczynku dziewczynki :)

Śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie Wam dziękuję dziewczynki :-*
Cieszę się że tu tyle optymistycznych przyszłych mam :) Wszystkiego najlpeszego w dniu dzisiejszym Wam życzę, bo wierzę że każda z Was już niebawem zafasolkuje :) Skoro tak się rozsypał worek to nie ma już limitu teraz dopiero się zacznie :) Więcej luuuuzu dziewczyny a zobaczycie że zafasolkujecie :)
Trzymam kciuki i niech stado fluidków do Was dotrze jak najszybciej :)

reklama
Dodeczko, Izabelko!!
Witajcie mamusie!!
jak tam pierwsze dni swiadomego macierzyństwa? ja mam nadziej ze moje macierzyństwo tez sie zaczeło, tylko jeszcez troche nieświadomie, prosze pomódlcie sie o to!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry