Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elżbietko napewno się za Was będę modlić :-* Doreczko jesteś w takim razie medium a tak serio to ja naprawdę byłam pewna że nie zaciążyłam, nie wiem czemu mi nie wierzycie
Całuski :-*
Ja muszę troszkę ograniczyć się teraz z komputerem... zresztą od tego nowego tygodnia same egzaminy więc duuuużo nauki ale będę tu wpadać jak najczęściej dam rade
Trzymam kciuki za dobre działanie naszych fluidków dla Was dziewuszki :-*
Tak tak Dodeczko- dbaj o siebie.., ale opowiedz nam..jakie były np pierwsze słowa meża..co czułas kiedy zobaczylaś..jak było..Czy rodzinka uuż wie??..jak zareagowali..Opowiadaj nam!
Lana nie wiem my dzisaj spedzilismy dzionek hehe troche smiesznie maz mnie uczyl jezdzic raz siadlam i tak dalam gazu ze az sie zadymilo i juz wiecej nie chcialam potem poszlismy do jego rodzicow posiedzielismy z goscmi na siwezym powietrzy troszke wypilam hehe 3 kieliszki a teraz wykapana odpoczywam a maz spi bo rano do pracy
wspolczuje ELZBIETKO ja na szczescie nie musze ;p nie pracuje jeszcze narazie tyllko studjuje.Maz pracuje i jutro tez idzie do pracy szkoda bo ostanio malo czasu spedzamy razem