reklama

optymistycznie starające się

Elżebietko- ja sie pomodle!
Dziewczynki Wam GRATULUJĘ..A CO Dodeczki..wiedziała, czułam, ze boi sie zapeszać...a tu dziś..tak pięknie;)

reklama
Elżbietko napewno się za Was będę modlić :-*
Doreczko jesteś w takim razie medium ;) a tak serio to ja naprawdę byłam pewna że nie zaciążyłam, nie wiem czemu mi nie wierzycie :(
Całuski :-*
Ja muszę troszkę ograniczyć się teraz z komputerem... zresztą od tego nowego tygodnia same egzaminy :( więc duuuużo nauki :( ale będę tu wpadać jak najczęściej dam rade :)
Trzymam kciuki za dobre działanie naszych fluidków dla Was dziewuszki :-*

a my dziś dzionek nad jeziorkeim..na śiezym powietrzu..grilek....spiekłam się..ach..idę się kapac i spac..

Pozdrawaiam Was;)!

Tak tak Dodeczko- dbaj o siebie.., ale opowiedz nam..jakie były np pierwsze słowa meża..co czułas kiedy zobaczylaś..jak było..Czy rodzinka uuż wie??..jak zareagowali..Opowiadaj nam!:)

Dziaj cudowny dzien .... Tyle wrazen .... Licze ze takie wrazenia coraz czesciej beda nam fundowane .... wiec dziewczeta ...fasolkujemy :)

Izabelko i Dodeczko wypoczywajcie i dzielcie sie z Nami swoimi doswiadczeniami :)

Pozdrawiam :-*

Lana nie wiem :) my dzisaj spedzilismy dzionek hehe troche smiesznie :) maz mnie uczyl jezdzic raz siadlam i tak dalam gazu ze az sie zadymilo i juz wiecej nie chcialam:) potem poszlismy do jego rodzicow posiedzielismy z goscmi na siwezym powietrzy troszke wypilam hehe 3 kieliszki :) a teraz wykapana odpoczywam a maz spi bo rano do pracy

wspolczuje ELZBIETKO ja na szczescie nie musze ;p nie pracuje jeszcze:) narazie tyllko studjuje.Maz pracuje i jutro tez idzie do pracy :) szkoda bo ostanio malo czasu spedzamy razem :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry