Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
własnie my to juz tu weteranki ,przychodzą nowe dziewuszki i już zaciążają w mgnieniu oka a my tu nadal siedzimy i staramy się ,staramy a efektów nie widać-niestety
ASMODIS- serduszko bedziemy razem się cieszyć, bo Ty kochana tez sie doczekasz swojej upragnionej fasoluni -z całego serduszka Ci tego życzę I KIBICUJE !!! ;D
Oj dziewczyny nie martwcie się. To już prawie zagwarantowane, że to ja będę tutaj starą wyjadaczką. Zarejestrowałam się w kwietniu tutaj na forum, a starania mamy zamiar rozpocząć w maju dopiero, więc kto jak kto, ale to ja będę na pewno najdłużej czekać. A wy na pewno będziecie do tego czasu zafasolkowane Więc głowa do góry ;D
dziewczyny wszystkie niedlugo bedziecie zafasolkowane i wtedy kiedy ja bede cieszyc sie dzidzia na swiecie wy bedziecie mialy zaszczyty cieszenia sie dzidzia w brzusiu
Dokladnie tak!!! zobaczycie jak za niedlugo jedna po drigiej bedzie pisac o dzidziolach!!!! i wszystkie zostaniecie mamusiami!!! ale to bedzie szczescie!!!
niewiem czy jeszcze chcecie ale przesylam wam fluidki!!!takie prosto z serducha!