reklama

optymistycznie starające się

reklama
asmodis , wielkie grarulacje dla świeżej "kierownicy" ;D
a co do tej kolezanki... moze wykorzystaj nowo nabyte uprawnienia i... >:D żartowalam, bo jeszcze zabiora ci prawko :police:

Nemezis pisze:
asmodis Gratuluję egzamku! Oby jazda sprawiała Ci tyle radości co mi  :) Kobiety-kierowcy górą!!!! ;D Co do baby, to hmmm.... psychologicznie powiem... nie rób scen zazdorści bo to faceta może zachęcić do kontaktów. Zakazany owoc smakuje najlepiej! Raczej powiedz mu że mu ufasz i wiesz, że jest dojrzały i jeśli Cię kocha to nie zrobi głupstw. Ale jeśli on to zaufanie wykorzysta, to powiesz mu bye bye! Myślę ,że to podziała. Bo sama miałam kiedyś takiego chłopaka, który mi to powiedział i nigdy go nie zdradzilłam, choć miałam wiele okazji. A potem byłam z takim co robił sceny zazdrości. I tego zdradziłam 3 razy.... a potem rzuciłam. Diabeł ze mnie, nie? ;) >:D
wiem Nemezis ze zakazany owoc najlepiej smakuje. staram sie nie robic scen zazdrosci, ale czasami.....trudno sie opanowac

reklama
Elżbietka pisze:
asmodis , wielkie grarulacje dla świeżej "kierownicy" ;D
a co do tej kolezanki... moze wykorzystaj nowo nabyte uprawnienia i... >:D żartowalam, bo jeszcze zabiora ci prawko  :police:

Elzbietko...pomyslalam o tym. nawet powiedzialam facetowi ze musze sobie znalesc obiekt i postawie sobie go przed soba aby doksztalcac sie w jezdzie do celu, hihi. a on sie tylko smial

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry