• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

optymistycznie starające się

To długo masz zamiar jeszcze się wstryzmać. Mnie by chyba już nosiło....

Elżbietka, co Ci szkodzi..spróbuj...będziesz wiedziała czy brać jeszcze prolaktynę i co robić...no ...spróbujesz ??? :D

reklama
Agnezzz boje sie jak nie powiwm co...
chce zrobic i sie boje, wiec postaram sie wytrzymac do poniedzialku, jak nie bedzie @ a temp bedzie nadal podwyzszona, bedzie wieksze prawdopodobieństwo.
i wlasnie zaczelo mnie mdlic po jogurcie :o

Ach Ty mały uparciuchu :D

Nie ma się czego bać. Jak by nie było będzie dobrze, bo tak być miało ;) Ale zagmatwałam nie :D

w sumie masz racje, ael ja juz sama nie wiem. to po prostu zbyt pięne zeby mogło okazaqc sie prawda.
jak nie wytrzymam do poniedziałku, to w weekend zatestuje , mam az 3 testy w szufladzie ::)

Witam :) chociaż mam wolne musiałam pomóc teściom i padam! W końcu sobie poszłam bo za bardzo zmęczona jestem a o kogoś tutaj muszę dbać bardziej ;D Idę dziś na panieńskie-obejdzie się bez alkoholu :) pogoda piękna, ale nic mi się nie chce-nawet obiadu ... poczytam sobie gazetki i mam dziś wszystko w nosie ;D

DORKA nio to swietnie baw sie super.

LANA wiesz co ja udzielam dobrych rad a sama sie zdolowalam :(smutno mi teraz jak nie wiem.Postanowilam sobie ze przestane rozmawiac z mezem o dziecku .Wogole dzisaj nie wiem cZy o czym kolwiek bedzimy rozmawiac,zle mi jak nic :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry