reklama

optymistycznie starające się

No i powiedzcie co za zycie, caly czas myslalam ze "a moze" a dzis rano jak grom z nieba, przyszla @. Juz nawet nie wiem co myslec. Poslucham doswiadczonych i dam na luz no bo ile mozna, a wtedy zobaczymy co czas pokarze.

Paulina

Tak na boku, najlepszy srodek antykoncepcyjny to jak an razie z tego forum wynika poprostu starac sie aktywnie o dziecko, szczegolnie z pupka w gorze ;D

reklama
Dzisiaj mija 5 miesięcy odkąd jesteśmy małżeństwem! Super, ciesze sie, ale chciałabym jak najprędzej obwieścić mojemu mężowi i calemu światu te cudowna nowinę o zafasolkowaniu, ale jak dotąd nic...

Witam
Dziękuję za gorące powitanie i za bardzo dobre rady :D
Jak na razie zbieram wysokie tempki (jak wspomniałam owulacja była o wiele szybciej) no i akurat wtedy było przytulanko ;). Jak na razie 18dc i mam nadzieję, że uzbieram tych 21 wyższych tempek. Muszę uzbierać się w cierpliwość i nie wmawiać sobie objawów ciążowych  ::).

Gwiazdeczko
wydaje mi się że szyjka macicy w ciąży powinna być zamknięta, twarda i uniesiona do góry (ale mogę się mylić).
Gratulacje z okazji
Gwiazdeczka pisze:
Dzisiaj mija 5 miesięcy odkąd jesteśmy małżeństwem!

pozdrawiam  miłego dnia  ;)

Gwiazdeczko gratuluje pięciomiesięcznicy,niedenerwuj sie niedługo zafasolkujesz ;D                                                                                                                                                                           Paulina tak mi przykro ,a co do środka antykoncepcyjnego o popiram w 100% masz racje u mnie to już ponad 8 miesięcy i nadal nic-powinni to ogłosić w mediach ,że mamy bardzo skuteczny srodek anty  ;D ;D ;D

ciąża byłaby pięknym prezentem dla mężusia ;)
Ja już mam zaplanowane, że jak będę w ciąży to kupię pierwsze buciki dla dzidziusia i w środek włożę teścik - tylko muszę być w ciąży ;). Z takiej niespodzianki każdy mężczyzna się ucieszy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry