reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Basienko nie załamuj się najważniejsze to dobry gin, który szybko postawi prawidłową diagnozę. Popatrz na to z tej strony - już wiesz dlaczego nie możesz zajść teraz trzeba odwórcić tą sytuację - to bardzo dobrze, że jest znana przyczyna. Zobaczysz będziesz miała swoją dzidzię tylko troszę musisz na nią poczekać :)

reklama
Basienka Głowa do góry, teraz musisz myśleć tylko o tym zeby u ciebie było wszystko ok wyleczyć sie a potem napewno doczekasz sie dzidziusia. Wiem co czujesz bo ja juz czekam miesiąc na głupi termin w klinice żeby mnie zapłodnili i jestem niestety uzależniona od nich a nie ode mnie i męża. Może to nie jest ten sam problem jaki masz ty ale uczucia podobne:) ja sie jakoś trzymym i codziennie 4 razy patrze do skrzynki pocztowej bo może akurat przysłali dzisiaj termin, ale niestety codziennie nic:( życzę ci aby szybko sie wyleczylas a pamiętaj ze jest mnóstwo sposobów na zajście w ciąże wiec nie martw sie:):) będzie dobrze:) pozdrawiam

czesc kobitki jest mi juz duzo lepiej to jest prawda ze w takich chwilach najwazniejsze jest wsparcie rodziny obiecuje sie pozbierac wiem ze teraz wszystko jest w rekach BOGA i mojego gina serdecznie wszystkich pozdrawiam i ciesze sie ze po drugiej stronie monitoru jest ktos kto zawsze mnie "wyslucha" pomoze i doradzi dzieki wam wszystkim AGNIECHA777 zobaczysz ze jutro listonosz bedzie z twoim terminem i bedziesz skakac ze szczescia a juz niedłgo zobaczymy twój piekny suwczek tego ci zycze z calego serducha pozdrawiam

Witam wszystkich:) dzisiaj dostalam termin wkoncu i nie wiem czy mam plakac czy sie cieszyc bo dostalam na 29 listopad a moje dni plodne koncza sie 30 lisopada nastepne mam 18 grudnia zaraz przed swietami i nie wiem czy jeszcze beda mnie zapladniac:(:( a my tak bardzo chcielismy jeszcze w tym roku:(:( na swieta powiedziec rodzicom ze beda mieli upragnionego wnuka:(:(:(

Witam agniecha777 bardzo się cieszę jak przeczytałam tą wiadomość to ciarki mi przeszły po całym ciele
będę trzymać kciuki żeby wszystko się udało Powodzenia z całego serca ci życzę

reklama
Silunia Axxa mila1 ja tez sie zaczynam coraz bardziej cieszyć i myśleć pozytywnie ze sie uda :laugh: wiem ze są małe procenty przy pierwszej próbie ale jakoś myślę pozytywnie :D pozdrawiam. mila1 jak ja otworzylam pocztę to tez mnie ciarki przeszły jak zobaczylam co to za poczta :laugh:

Do góry