Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mam nadzieję ze mikołaj mi dwie kreseczki przyniesie..
jakoś przed sylwestrem mam termin na @ .. zobaczymy może tymrazem się uda.. choć już powoli zaczynam tracić nadzieję..
Aga nie trać nadziei! Ją zawsze trzeba mieć, choćby nawet była sytuacja przegrana. Masz już jedną dzidzię u następna też niebawem się pojawi. Zapewniam Cię a teraz się uśmiechnij i wszystkie smutki na bok!
Ja też wierze ze bedzie dobrze bo inaczej być nie może.choć właśnie mam okres płodny to wiem że w tym miesiącu w ciąże nie zajde takie przeczucie dziwne czy inaczej , intuicję ale wcale nie jest mi tak bardzo smutno z tego powodu, dobranoc dziewczynki ide spać bo jutro raniutko do pracy musze wstać cichutko spokojnie prześpie całą noc po dniu lenistwa wszystkim dobranoc
Hej kobietki,wracam i czytam sobie od czasu do czasu co tam u was sie dziej,DOPINGUJE KAZDEJ z calego serduszka abyscie zobaczyly wkoncu upragnione II kreseczki,wierze,ze jest czasmi ciezko :
Tyle czasu minelo od mojego ostatniego postu tutaj.Kochane nie tracie wiary,zycze jak najwiecej ciepliwosci i duzo przytulania ;D
JEZELI SIE NIE UDA W TYM CUKLU TO NA PEWNO NOWY ROK PRZYNIESIE WIEL RADOSNYCH NIESPODZIANEK PRZEZYLAM MOC CIAZAOWYCH FLUIDOW SLE CALUSKI MOJE DROGIE