reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Hej, dziewczyny, chcialam tylko zyczyc Wam wszystkim, starajacym sie, duzo szczescia i wiary, bo ja sama jestem najlepszym przykladem, ze oplaca sie starac sie i czekac :))

reklama
Bardzo sie cieszę, że wreszcie jest wątek OPTYMISTYCZNY :-) Mam 31 lat, staram sie od 2 m-cy .... czekam na malusia fasolke z usmiechem na twarzy. Pozdrawiam was serdecznie dziewczyny.

czesc
super ze w koncu ktos po 30-stce (mam wrazenie ze bylam tu troche starawa) ja tez mam 31 i staram sie troche dluzej moze w grupie bedzie razniej :)

Witam serdecznie w ten piękny słoneczny dzionek:-)

Agalotta nie takie my znowu starawe;-) Ale ja czasami tez mam takie myśli:-p Wiele z moich najblizszych kolezanek między 30-36 rokiem życia zafasolkowało ostatnio, wiec i my damy radę:happy: Nasze maleństwa juz na nas czekaja w chmurkach tylko one same podejma decyzje kiedy sie zjawić. Bedzie dobrze:-)

Ja jeszcze nie testuję, poczekam może do @ to jeszcze ok. tydzień. Nie wiem tylko czy mój mąż wytrzyma, widziałam ze cichaczem czyta forum:cool2: i pewnie niebawem zaproponuje testowanie:rofl2: Jak sie cos wyjaśni to koniecznie napiszę.
Pozdrawiam papatki

Dziewczyny naprawde uwazacie ze 30 lat czy po 30 to juz starosc?
No doprawdy nagana wam sie nalezy za to:-D:-D:-D
A tak swoja drogą : jest coś w tym ze czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje :)

Witam serdecznie w ten piękny słoneczny dzionek:-)

Agalotta nie takie my znowu starawe;-) Ale ja czasami tez mam takie myśli:-p Wiele z moich najblizszych kolezanek między 30-36 rokiem życia zafasolkowało ostatnio, wiec i my damy radę:happy: Nasze maleństwa juz na nas czekaja w chmurkach tylko one same podejma decyzje kiedy sie zjawić. Bedzie dobrze:-)

Ja jeszcze nie testuję, poczekam może do @ to jeszcze ok. tydzień. Nie wiem tylko czy mój mąż wytrzyma, widziałam ze cichaczem czyta forum:cool2: i pewnie niebawem zaproponuje testowanie:rofl2: Jak sie cos wyjaśni to koniecznie napiszę.
Pozdrawiam papatki
moze i nie stare ale jak nic nie idzie po mojej mysli (wszystkie znajome zafasolkowane) to na cos trzeba zwalic zeby bylo lzej na duszy
i :-)trzymam kciuki

Agalotta głowa do góry:-) Nie zwalaj na wiek bo to nie ma znaczenia! Fajnie, że nasze koleżanki zafasolkowały dzięki temu będziemy mogły skorzystac z ich doświadczeń;-) Moja siostra też jest w ciąży, maluszek ma już 15 tyg i waży 245g - byku co?:-D Jest moja wielka radością i już biegam po sklepach i szukam ciuszków i prezentów dla maluszka:zawstydzona/y:

Myslę, że ok. 30 to fajny wiek na macierzyństwo. My z koleżankami śmiejemy się, że w przyszłym roku zorganizujemy tzw. wyścig rydwanów (czyt. wózków) bo staramy się we 4 i dopingujemy sobie:-) Jesteśmy troszkę zwariowane .... nie troszkę STRASZNIE:zawstydzona/y: Wszystkie ok. 30 i cieszymy sie, że teraz czekamy na fasolki wg nas wcześniej z różnych powodów nie byłyśmy na to gotowe. Teraz wszystko zaczyna się układać w ciągu ostatniego roku 4 śluby (ale bylo czadersko:cool:), zmiany pracy, własne firmy a teraz razem wypatrujemy bocianków:rofl2:
Ps. Niestety nie wytrzymałam i zatestowałam..... 1 kreseczka, mam jeszcze nadzieję, że to zbyt wcześnie zobaczymy. do @ jeszcze 4-6 dni.
Patrzcie jakie piękne słonko, nasze fasolki juz w blokach startowych:-)
Pozdrawiam pa pa

Ostatnia edycja:
reklama
Alex trzymam moccccccccccccno kciuki :-)

Agalotta wiecej optymizmu! Fasolka chce kiełkowac u pieknie usmiechniętej mamy. Na nas tez przyjdzie pora.

A u mnie bez zmian:-p 32 dzień cyklu, @ nie ma.... ale będzie na bank bo już mam pełną objawówkę:baffled: Teoretycznie ma jeszcze 2 dni ale z ta moją @ nigdy nic nie wiadomo. Jak nie w tym miesiacu to w nastepnym przyjdzie kolej na moja fasolkę;-)

Pozdrawiam was mocno i przesyłam słoneczne buziaki:cool:

Do góry