reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Oczywiście, że się opłaca! Choć ja w gorącej wodzie kąpana 
Jeszcze 9 dni do planowanej miesiączki.

Jeszcze 9 dni do planowanej miesiączki.

ekki18
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie w ten piękny słoneczny dzionek:-)
Agalotta nie takie my znowu starawe;-) Ale ja czasami tez mam takie myśli
Wiele z moich najblizszych kolezanek między 30-36 rokiem życia zafasolkowało ostatnio, wiec i my damy radę
Nasze maleństwa juz na nas czekaja w chmurkach tylko one same podejma decyzje kiedy sie zjawić. Bedzie dobrze:-)
Ja jeszcze nie testuję, poczekam może do @ to jeszcze ok. tydzień. Nie wiem tylko czy mój mąż wytrzyma, widziałam ze cichaczem czyta forum
i pewnie niebawem zaproponuje testowanie
Jak sie cos wyjaśni to koniecznie napiszę.
Pozdrawiam papatki
Agalotta nie takie my znowu starawe;-) Ale ja czasami tez mam takie myśli

Ja jeszcze nie testuję, poczekam może do @ to jeszcze ok. tydzień. Nie wiem tylko czy mój mąż wytrzyma, widziałam ze cichaczem czyta forum

Pozdrawiam papatki
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny naprawde uwazacie ze 30 lat czy po 30 to juz starosc?
No doprawdy nagana wam sie nalezy za to

A tak swoja drogą : jest coś w tym ze czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje
No doprawdy nagana wam sie nalezy za to

A tak swoja drogą : jest coś w tym ze czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje
moze i nie stare ale jak nic nie idzie po mojej mysli (wszystkie znajome zafasolkowane) to na cos trzeba zwalic zeby bylo lzej na duszyWitam serdecznie w ten piękny słoneczny dzionek:-)
Agalotta nie takie my znowu starawe;-) Ale ja czasami tez mam takie myśliWiele z moich najblizszych kolezanek między 30-36 rokiem życia zafasolkowało ostatnio, wiec i my damy radę
Nasze maleństwa juz na nas czekaja w chmurkach tylko one same podejma decyzje kiedy sie zjawić. Bedzie dobrze:-)
Ja jeszcze nie testuję, poczekam może do @ to jeszcze ok. tydzień. Nie wiem tylko czy mój mąż wytrzyma, widziałam ze cichaczem czyta forumi pewnie niebawem zaproponuje testowanie
Jak sie cos wyjaśni to koniecznie napiszę.
Pozdrawiam papatki
i :-)trzymam kciuki
ekki18
Zaciekawiona BB
Agalotta głowa do góry:-) Nie zwalaj na wiek bo to nie ma znaczenia! Fajnie, że nasze koleżanki zafasolkowały dzięki temu będziemy mogły skorzystac z ich doświadczeń;-) Moja siostra też jest w ciąży, maluszek ma już 15 tyg i waży 245g - byku co?
Jest moja wielka radością i już biegam po sklepach i szukam ciuszków i prezentów dla maluszka
Myslę, że ok. 30 to fajny wiek na macierzyństwo. My z koleżankami śmiejemy się, że w przyszłym roku zorganizujemy tzw. wyścig rydwanów (czyt. wózków) bo staramy się we 4 i dopingujemy sobie:-) Jesteśmy troszkę zwariowane .... nie troszkę STRASZNIE
Wszystkie ok. 30 i cieszymy sie, że teraz czekamy na fasolki wg nas wcześniej z różnych powodów nie byłyśmy na to gotowe. Teraz wszystko zaczyna się układać w ciągu ostatniego roku 4 śluby (ale bylo czadersko
), zmiany pracy, własne firmy a teraz razem wypatrujemy bocianków
Ps. Niestety nie wytrzymałam i zatestowałam..... 1 kreseczka, mam jeszcze nadzieję, że to zbyt wcześnie zobaczymy. do @ jeszcze 4-6 dni.
Patrzcie jakie piękne słonko, nasze fasolki juz w blokach startowych:-)
Pozdrawiam pa pa

Myslę, że ok. 30 to fajny wiek na macierzyństwo. My z koleżankami śmiejemy się, że w przyszłym roku zorganizujemy tzw. wyścig rydwanów (czyt. wózków) bo staramy się we 4 i dopingujemy sobie:-) Jesteśmy troszkę zwariowane .... nie troszkę STRASZNIE

Ps. Niestety nie wytrzymałam i zatestowałam..... 1 kreseczka, mam jeszcze nadzieję, że to zbyt wcześnie zobaczymy. do @ jeszcze 4-6 dni.
Patrzcie jakie piękne słonko, nasze fasolki juz w blokach startowych:-)
Pozdrawiam pa pa
Ostatnia edycja:
reklama
ekki18
Zaciekawiona BB
Alex trzymam moccccccccccccno kciuki :-)
Agalotta wiecej optymizmu! Fasolka chce kiełkowac u pieknie usmiechniętej mamy. Na nas tez przyjdzie pora.
A u mnie bez zmian
32 dzień cyklu, @ nie ma.... ale będzie na bank bo już mam pełną objawówkę
Teoretycznie ma jeszcze 2 dni ale z ta moją @ nigdy nic nie wiadomo. Jak nie w tym miesiacu to w nastepnym przyjdzie kolej na moja fasolkę;-)
Pozdrawiam was mocno i przesyłam słoneczne buziaki
Agalotta wiecej optymizmu! Fasolka chce kiełkowac u pieknie usmiechniętej mamy. Na nas tez przyjdzie pora.
A u mnie bez zmian

Pozdrawiam was mocno i przesyłam słoneczne buziaki

Podziel się: