Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiele z moich najblizszych kolezanek między 30-36 rokiem życia zafasolkowało ostatnio, wiec i my damy radę
Nasze maleństwa juz na nas czekaja w chmurkach tylko one same podejma decyzje kiedy sie zjawić. Bedzie dobrze:-)
i pewnie niebawem zaproponuje testowanie
Jak sie cos wyjaśni to koniecznie napiszę.

moze i nie stare ale jak nic nie idzie po mojej mysli (wszystkie znajome zafasolkowane) to na cos trzeba zwalic zeby bylo lzej na duszyWitam serdecznie w ten piękny słoneczny dzionek:-)
Agalotta nie takie my znowu starawe;-) Ale ja czasami tez mam takie myśliWiele z moich najblizszych kolezanek między 30-36 rokiem życia zafasolkowało ostatnio, wiec i my damy radę
Nasze maleństwa juz na nas czekaja w chmurkach tylko one same podejma decyzje kiedy sie zjawić. Bedzie dobrze:-)
Ja jeszcze nie testuję, poczekam może do @ to jeszcze ok. tydzień. Nie wiem tylko czy mój mąż wytrzyma, widziałam ze cichaczem czyta forumi pewnie niebawem zaproponuje testowanie
Jak sie cos wyjaśni to koniecznie napiszę.
Pozdrawiam papatki
Jest moja wielka radością i już biegam po sklepach i szukam ciuszków i prezentów dla maluszka
Wszystkie ok. 30 i cieszymy sie, że teraz czekamy na fasolki wg nas wcześniej z różnych powodów nie byłyśmy na to gotowe. Teraz wszystko zaczyna się układać w ciągu ostatniego roku 4 śluby (ale bylo czadersko
), zmiany pracy, własne firmy a teraz razem wypatrujemy bocianków
32 dzień cyklu, @ nie ma.... ale będzie na bank bo już mam pełną objawówkę
Teoretycznie ma jeszcze 2 dni ale z ta moją @ nigdy nic nie wiadomo. Jak nie w tym miesiacu to w nastepnym przyjdzie kolej na moja fasolkę;-)