Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)no to ja TWOIM sposobem!upps, emotikony mi strajkują) 72 h i wszystko będzie OK !!!

Nie poddawaj się, pomyśl, że po "dniu załamki" przyjdzie dzień nadziei i będzie dobrze!! Może już ten miesiąc przyniesie nam to, na co czasem cierpliwie, czasem niecierpliwie, ale niezmiennie czekamy

Moj ginekolog kazał mi wstrzymywac sie z przytulankiem od miesiączki do 13 lub 14 dc, potem co drugi dzien , po owulacji moge juz ile chce, głownie chodzi o plemniczki aby sie nagromadziły i byly bardziej zywotne (przy czym moj m ma słabe wyniki nasienia)
To co napisalas totalnie mnie zalamalo:-(my probojemy 6 mc,a lekarz mowi rok!tak własnie mi powiedział ginekolok jak byłam z kasy chorych, ze mam 1 rok a nawet 2 p®óbowac jak sie nam nie uda, to mam do nie wtedy przyjsc i da mi skierowanie na badania
w zwiazku z tym, ze mam juz 33 latka byłam niecierpliwa i poszłam do ginekologa prywatnie, on od razu zrobil mi monitoring, wyszło ze ja mam pco i nie mialam owulacji, dostałam clo i teraz rosna mi piękne pecherzyki
a jesli chodzi o badanie nasienia, to ten lekarz powiedzial, ze koniecznie maz ma zrobic badania, bo przyczyna moze byc po winie mezczyzny no i owszem okazało sie ze m ma słabe nasienie, teraz łyka witaminki
jesli dla twojego m nie bedzie to jakies katasroficzne przezycie zrobilabym to na waszym miejscu jak najszybciej
moj m zrobil je po 4 miesiącach nie udanych staran