reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Hej;)..tez tak nieraz mam..dosć często M.a.l.i.n.k.a...ze noc nieprzespana..Wstyd sie przyznać.., ale siegnęłam już nawet po tabletki usypiające, gdy któraś z kolei miałam nieprzespana..Całe szczeście maż ostatnio tez do poxna razem ze mną siedzi..wiec..mam towarzysza..a teraz rano pobudka, bo zaraz zmykam do fryca..chcę zrobić sie na przysłowiowe bóstwo:)..robię balejage..podcinam..protuję..itd..czyli wydziwiam..siadam i mówie..robcie co chcecie:)

Hej hej:) witam z ranka :)
Dorka napisz potem co ci tam wykombinowali na głowie ;D
hurrraaa będziemy mieli samochodzik!!!! mężulek pojechał do Gorzowa po autko:)
Wyspałam się i zaraz się biorę za porządki :) na panieńskim było cudnie-aczkolwiek bezalkoholowo
Maleństwo czuje się dobrze chociaż dało mi wczoraj popalić- ciągle bym spała :(
pogoda cudna na spacerek :D :D :D jest cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!

DORKA hhehehe :) napewno bedziesz wygladac na bostwo!!!!!hheh ja u fryzjera bylam tydzien temu wysiedzial;am sie 3 godizny a nawneriwlam ze lohoho nie cierpie jak wykonuja 100 prac przy tysiacy kiljentek hehe.Ale mezus po mnie przyszedl i stwierdzakjc ze peiknie wygladam poprawil mi humorek :) co do tych nocy to ja niestety ablo musze sie krecic w luzku zeby zasnac albo sama siedziec.On chodzi spac po 23 wtedy kiedy mi sie nie chcde a jak na drugi dzien ma wolne to 00 po 00 przez ta prace straszny spoch z niego :) heh

Witam Was dziewczeta w ten tak piekny poranek  :)

Dorka wlasnie mi przypomnialas ze chyba konieczne trzebaby bylo przejsc sie do fryzjera  ;D ...zaroslam cos bardzo ;)

A jesli chodzi o spanie to u mnie w domQ to ja robie za spiocha...chodze spac(w tygodniu) o 22:30 najpozniej (chyba ze jestem na urlopie badz L4 to pozniej :D ) ...a maz siedzialby i siedzial ;) .... no coz takie to wszystko dziwne z naszymi potrzebamy snu  ;D

oczywiście nie mój:) będę świadkową :) a wesela szykują się dwa:) za tydzień i za dwa:) będzie zabawa:)

Izabelka no to poki jeszcze mozesz to potancuj ... i baw sie swietnie :) .... a i zloz zyczenia od Nas Parze Mlodej ;) .... buziaczki  :-*

reklama
IZABELKO no wiem wiem ze nie twoj.Dziewczyny moze wiecie od czego moze byc bol oka tak jak by mialo zaraz wyskoczyc? kilka dni temu mnie bolalo przezlo i woczraj znowu zaczelo brr i dzisaj nadal boli

Do góry