reklama

optymistycznie starające się

Dopiero co kupiliśmy autko i chcemy pojeździć po Polsce np. moj mąż nie był w Biskupinie, a ja na mazurach. Zapowiada się ciekawie, tylko mam nadzieję że będę się dobrze czuła... no i zobaczymy jak z kaską. Ale na pewno pojedziemy nad morze i do lasu z rodzicami (na weekend bo dłużej z nimi nie wytrzymamy ;D)

reklama
Izabelko, rzeczywiście niedaleko, ale pociąg chyba tamtędy z mojej miejscowości nie jedzie hihi.
A jak jest w Krynicy Morskiej? Macie już ją sprawdzoną - noclegi itp ???

Jest super- znamy fajne i tanie pola namiotowe, jest pełno pensionatów i pokoi. Tętni życiem, są koncerty-co roku tam byliśmy bo pracowałam przy sprzedaży srebra :)

a jakieś namiary mogłabyś mi podać? bo może jeszcze zmienimy zdanie z mężulkiem....chociaż za Sopotem przemawia , że koleja podmiejską do Gdyni i Gdańska można w mig dojechać...mo ale warto się zastanowić. Może jakas strona internetowa czy coś :D

reklama
Oj Krynica Morska jest piekna ... spedzilam tam mozna powiedziec cala swoja wakacyjna mlodosc ...co roku jezdzilismy tam na wakacje pod namioty z cala paczka moich rodzicow .... wspomnienia ::) ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry