reklama

optymistycznie starające się

reklama
MALINKO DBAJ O SIEBIE!
Ja mam astygmatyzm..okularki korekcyjne..które b. lubię..choć juz bym ponownie zmieniła..takie fajowe modele są..a nosze tylko do komputera..do czytania..Malutką wadę mam -0,5...i nieraz jest ok ok..a nie raz nieee :-[...a i też czasem bolą..a latem to nawet łzawią..i byłam z tym...ponoć na cos jestem uczulona..echh..znowu pechhh.. ;)

m.a.l.i.n.k.o kuruj sie kuruj sloneczko .... a ja sie czuje jakbym sie nie czula ..... mam teraz maly "zap***" w pracy .... ale co tam , musze dac rade ...przy dziecku jest wiecej pracy wiec narzekac mi nie wolno ;)

leczenie jest kosztowne..juz nawet nie pisze ile w grudniu wydałam na dentystę..a wcale nie mialam wiekszych problemów..skomplikowanego leczenia...czy zaniedbanych ząbków....Jedn np 80 zł..70..nie wspomne, zę między zabkami to x2..itd..szok..plamki u niej też są klejone..bądz jakos tam reperowane..i za to tez płaciłam...a jak zliczyłam..to tak spokojnie miałabym na np...fuul weekendowy wypad z meżem..a tak..trzeba pracować..zarabiać..:)..na l;ekarzy..

reklama
uwielbiam zakuuupy!..Maz dziś tez rano ze mną o tym rozmwial..bo planowaliśmy wydatki na przyszły rok..chcę isc dalej na studia..no i urodzic dzidziusia...Pytanie..czy podołamy finansowo..a on..no jasne..jasne..tylko jak przystopujesz z wydawaniem pieniazków na.."potrzebne"..rzeczy:):)P)..no co KOBIETA jestem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry