Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MoniQa GRATULACJE . j A tez zapisuje sie do staran czerwcowych chociaz @ jecze nie mam ale wiem ze tym razem sie tez nie udala ale czerwiec to juz bedzie nasz ach musze sie pochwalic ze od 6 czerwca zaczynam nowa prace
Dorka oczywiscie ze bedzie udany .... nie inaczej .. moja mama juz mi zaplanowala cale dnie ;D
Elżbietko nic sie nie boj , fasolek straczy i dla Ciebie i mam nadzieje ze w czerwcu Ty nam oswiadczysz ze nosisz pod serduszkiem mlutka fasoleczke
jutro oczywiscie nie ominie mnie praca wiec wole juz sie polozyc i zasnac z banankiem na ustach ;D pozdrawiam dziewczeta i .... dzialajcie dzialajcie ...fasolkujcie kochane czerwcoweczki :-*
nieźle ten czerwiec sie zaczął, mam nadzieje ze imdalej, tym bedzie lepiej.
bdajcie o siebie zafasolkowane dziewczynki, a niezafasolkowane fasolkujcie!!!
Tak ,tak dziewuszki fasolkujmy,fasolkujmy-trzeba wykorzystać te pozytywne wibracje i przesłane fluidki od naszych kochanych dziewuszek-przyszłych mamusiek-o nie żle mi się zrymowało ;D ;D ;D