reklama

optymistycznie starające się

Malinko! Bardzo mi przykro, wiem co przeżywasz, bo przez to przeszłam. Musisz jednak się trzymać i wierzyć, że być może wszystko się jakoś ułoży.

Rybko! Trzymam kciuki byś wytrwała! Bądź dzielna!
Lilith a Ty jak wciąż palisz to rzucaj szybko! Za Ciebie też wszystkie będziemy trzymały kciuki i oby udało Ci się wytrwać!
Ja w domu walczę z mężem nałogowcem i strasznie go ganiam z papierosami. Mam nadzieję, że teżw końcu rzuci ten nałóg. :D

reklama
@ przylazla ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo troszke glupio powiedziec w pierwszym dniu pracy ze jestem w ciazy ;) postanowilismy z Mezulkiem liczyc na ''wpadke'' a wiec chyba odpuszcze sobie mierzenie tem w tym miesiacu a co wyjdzie zobaczymy
:)

pewnie jak nie teraz to będzie później, ale najważniejsze że będzie :) A rzeczywiście jak zmieniłaś pracę to troche głupio tak od razu zaciążyć ;)

Jestem dzisiaj jakaś taka przymulona, wypiłam kawę i czuję się jeszcze gorzej..fe, ale mi niedobrze. A w domciu nie ma obiadku i chyba nie zdążę nawet nic zjeść, bo na 16,30 umówiona jetem na manicure u kosmetyczki..och umrę z głodu. :|
Jak wrócę to do Was zajrzę ponownie. Mam nadzieję, że już wtedy Viwiane napisze nam jak wypadł teścik :D
A wy piszcie piszcie, żebym miała co czytać :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry