reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Asmodis- trzymam kciuki jutro!!! będzie dobrze..zobaczysz.. :) i z prawkiem i z @..
ja właśnie zakończyłam okres owu i czekam co dalej..???
przytulanko było od zeszłego wtorku codziennie ;) tylko czy skutecznie ???

reklama
asmodis , wlasnie, moze to tylko plamienie, a @ sobie dała spokój z Toba na 9 miesięcy???? a prawko zdasz!! i bedziesz szalała na drogach ;D, chociaz w Polsce nie ma za bardzo gdzie...a jak jest autostrada, to płatna ::)

alek , czekamy na piekny teścik!!!

ojej Elżbietko tak bym chciała..aż się boję myśleć, że to już..może... ::)
aż się boję, że zapeszę...

asmodis Powodzenia jutro. Pamiętaj - kobiety są ZNACZNIE lepszymi kierowcami!! :) i oby @ nie nadeszła!!

alek trzymam kciuki za obłędne II !!!!!!!!!!!!!!! ;D

Asmodis na jutro życzę fajnej pogody, mało upierdliwego egzaminatora i na następne miesiące pozbycia się wstręciuchy.

Alek oj żeby były II kreski :)

Dzięki kochane :) oj oby były te II...ale same wiecie jak to jest...póki co jestem dobrej myśli ;D
cóż mi innego pozostaje?? ::)

Dzieki dziewczyny za pocieszenie. mam nadzieje, ze jutro zdam...chcialabym.

Oby to bylo plamienie, ale cos watpie...zobacze jutro

Malinko...wygrzewaj sie i nie daj sie chorobie
Alek...mam nadzieje ze u ciebie beda II kreseczki

reklama
Do góry