reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Cześć Wszystkim !!
Nie mogę powiedzieć czy jestem w ciąży czy nie bo nie testowałam. Mój mi nie pozwolił. Nie wiem dlaczego. Ale nie chciałam mu się sprzeciwiać. Dziś jest 29 dc. Temp. ciągle w okolicach 37. Jakoś dziś wogóle o tym nie myślałam. Jeśli jutro nie będzie @ to w pon. zatestuję.
Może jestem jakaś dziwna ale wolę się rozczarować widząc @ niż jedną kreskę na teście.
Pozdrawiam :*

reklama
Izabelka-gratuluję pięknego autka-my też z mężulkiem zdecydowaliśmy się na kupno autka-ale combi abyśmy się wszyscy pomieścili[ja ,mężuś nasza córeczka,no i kto wie może nie długo jeszcze jedna kruszynka ::)]Ale z kupnem musimy poczekać do sierpnia ewentualnie początku września.

Cicha -serdecznie Cię witamy!!!! ;D Życzę szybkiego zafasolkowaniai dużo zdrówka.Elżbietko-trzymam za Ciebie,ale nie stresój się tak kochana-bo to nic dobrego.DreamsAubotBaby-życzę Ci aby to była "fasolinka"

Hej cicha!! Witaj wśród nas :) mam nadzieję że w przyszłym tygodniu znowu ze dwie oznajmią radosną nowinkę.
Odpoczywajcie!!!! Dziś ostatni dzień laby :(

Witam dziewczeta :)

Izabelka gratuluje pojazdu - oby Waszej TROJCE :) dobrze slozyl :) ... nasz jest w naprawie po sylwestrowym wypadku  :(

Cicha witaj w Naszych progach...  trzymam kciuki aby te bole piersi to byla "fasoleczka" :) ...oczywiscie prosimy o wiesci :)

DreamsAboutBaby cos mi sie wydaje ze Ty bedziesz nastepna i oswiadczysz nam tą tak wspaniala nowinke :)

A ja dzisiaj spokojnie czekam na @ dzisiaj powinna sie pokazac blee....  jak sie niepokaze to pewnie test zrobie jutro rano  ;D bo ja to taki niecierpliwy czlek ;)

Pozdrawiam  :-*

Witaj Cicha wsórd nas;)!Do roboty..Nie trać czasu i znami spedzaj wolne chwile(potem uzaleznisz sie jak my wszystkie:) ;)
Witajcie dziewuszki:)Dopiero wstałam po weselichu..było suuuper!!Mąz jeszce spi..:)Piękne wesele..takie nowoczesne..w pięknej rezydencji..taki pałac..a dzis poprawiny na jachtach..achh..Wczoraj wszystkie czułyśmy się jak księzniczki:)
Izabelko gratulujuę fasoleczki i samochodziku:)..Mój mąż ...zapomniałam Wam sie  pochwalić też kupił autko..zrobił mi niesoidziankę, jak wróciłam zmęzona po calym dniu pracy..powiedział-zejdz zobacz ..a potem otworzył i pokazał na wielki bagażnik..:)Tu dzidzia cała sie zmieści..i zaczeliśmy sie smiać, ze predzej on będzie jeździł w bagazniku niz moje dziecko..a jemu chodziło o wózek;)
Co do włosów Izabelko:)- miałam zawsze ciemne..b. ciemne..a teraz mąż śmieje sie, ze prwaie jestem blond:)..full jasnych pasemek..b. mi sie podoba, ale slowo!!- uwazajcie na fryzjera..ja wczoraj na fotelu wyłam i reklamacje zgłaszałam!!..ale wiedzma jedna i tak na swoje wyszła, bo kazala mi dopłacic poxniej za ponowne suszenie włosow..szok! i moja kolezanka też..była u fryca z kokiem..wyszla i go zburzyła..maż ją wyśmiał, ze jak stara baba wygląda..a byłyśmy u róznych fryzjerów..
ale sie rozpisałam..a zaraz trzeba sie zbierać:)
Elżbietko..Dreams..jak tam???coś już wiecie???:)

reklama
DORKA ja tez mam na glowce duzio blad pasemek:) narutarlnie jestem brunetka :) hehe co do fryzjerow to naprawde trzeba uwzac wytlumaczy im czlowiek 5 razy a oni czasem zrobia po swojemu:) ja rzadko zmieniam chodze do swojej zaufanej fryzjerki :)

Do góry