reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Witaj Cicha u nas!
nie robilam testu...dzisiaj juz drugi dzien mam 36,8, piersi bolą raczej tak samo, chociąż zastanawim sie czy ten ból to nie jest od ciągłego sprawdzania czy bola ::), brzuszek tak troche pobolewa. nie weim kiedy zrobi test, mialo byc jutro. ale ja tez chyb awole zobaczyc @ niz jedną kreseczke na tescie...
to wszytsko jest takie trudne,ale jakos sobie bedziemy radzic!!
Dziewczyny -dziękuje za wsparcie, naprawde tego potrzebuje!!
DreamsAboutBaby kiedy sie testujesz? u mnie dzisiaj jest 35 dzień cylku...

reklama
ja to mam "prywatną" fryzjerkę, koleżankę, która zawsze mirobi tak jak wymyśłe, no chyba ze moje pomysły sa niedorzeczne i np chce sie sciąć na chłopaka, a mam bardzo długie włosy, toi wysyla mnie gdzie indziej. no i oczywiscie nigdzie nie ide no i mam te włosy, od których jest strasznie gorąco, i tak musze je upinac 8) ::)

Dorka-co do włosów to miałaś racje,że nie popuściłaś-bardzo dobrze zrobiłaś ,że kazałaś małpie poprawiać.Ja robiłam pasemka na średnio-długie włosy to płaciłam 80 zł.-fakt ,że u znajomej to przynajmniej mogłam swobodnie pomarudzić,że to nie tak ma być tylko inaczej itp.w końcu to nasze ciężko zarobione pieniądze i mamy prawo powiedzieć swoje zdanie a nie cicho siedzieć i nie być zadowolonym.

U mnie 30dc i @ ani śladu!!
Temp. ciągle około 37.
I co chwilę latam siusiu.
Nie wiem jak to będzie.
Ale mam nadzieję.
Elżbietko ja Ci radzę zrób test, bo nie wytrzymasz nerwowo. Ja sobie jakoś radze. Wogóle o tym nie myślę. Ale Ty sie strasznie zadręczasz. I nie męcz tak tych piersi bo sobie jeszcze krzywdę zrobisz.
Pozdrawiam wszystkie. Buziaczki :*

Dorka na pewno wyglądasz bosko!!! Panieńskie były super... a za tydzień weselisko!!!!!!! To sobie potańczymy :D :D :D
autkiem się jeździ extra-już wtpróbowaliśmy ;D zaraz idę się zdrzemnąć, bo pracy dużo na jutro, a dzidzia chce lulu ;) buziaczki

DreamsAubotBaby-trzymam za Ciebie-mam nadzieje,że u Ciebie zagościła "fasolinka " ;D

Hey,
Dorka ja sie juz uzaleznilam bo od czytania zaczynam moj dzien. Moge sobie pozwolic bo siedze ciagle przy komputerze, wiec w miedzyczasie tak sobie czytam te wasze posty. No i tak mi sie przypomnialo ze ja wlasciwie juz rok u fryzjera nie bylam. mialam krotkie postopniowane teraz mam dlugie. Ludziom sie podoba wiec nic nie robie. Jak mi zaczna dokuczac latem to znow je skroce i tyle.
Moje piersiatka (bo znow zaczynaja tak wygladac) jakby na zlosc dzien po poscie przestaly doskwierac. Wiec chyba raczej czeka mnie wizyta @ niz bociana. Nic to moze zreszta nawet lepiej bo troche to moje zachowanie bylo troche nieodpowiedzialne (tak odrazu bez @ dzialac). Poczekamy zobaczymy. To 30 dzien wiec wszystko sie wkrotce wyjasni.
Pogoda piekna a mnie czeka dzis rozdzial do zakonczenia :(
pozdrowionka

No i zaczęły się wahania nastrojów ????????? zaczynam mieć dość a to początek... plakać mi się chce bo mam dużo pracy, a na nic siły hlip hlip :mad: :( :( :(

reklama
Do góry