reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

misia to prawie tak jak ja bo ja mam spodziewana za 6 dni @ a tak z innej beczki dzisiaj tak od godz.bardzo boli mnie brzuszek tak jak na @ a przeciez do @ jeszcze tydzien zaczynam sie niepokoic!!!!! pozdrawiam wszystkie kobitki

reklama
Witam!
Zaczęliśmy starania w czerwcu, niestety nie wyszło. Mam nadzieję , że w lipcu się uda - tak zresztą planowaliśmy na początku. No..najdalej w sierpniu. Smiejemy się z mężem, że jak się uda, to będę rodzić dzidzie razem z nastolatkami, które grupowo"wpadają" w wakacje. Wszystkim nam życzę takiej "wpadki".

DZIEWCZYNY POMOCY NIEWIEM CO MAM MYSLEC!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIŁAM DZIS JESZCZE RAZ TEST (QWIK-Z DZIECKIEM NA OKŁADCE) I POLE ZROBIŁO SIE LEKKO RÓZOWAWE A DO TEGO BARDZO BLADA CZERWONA KRESECZKA(TRZEBA SE PRZYJZEC TO SIE JA ZOBACZY MOZE ZA PÓZNO ZROBIŁAM TO TAK Z CIEKAWOSCI POWTÓRZE ZA 2-3 DNI CAŁUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pchełko powtarzam to co napisałam CI w innym wątku. Maltretujesz się biedactwo. Wrzuć na luz, bo te ciągłe robienie testów nic Ci nie da tylko kolejne nerwy. Trzymam kciuki!

AGNEZZZZZ MASZ RACJE ALE PRZYZNAJE SAMA ZE JEST TO JUZ JAKAS OBSESJA OD DZISIAJ KONIEC!!!!!!!!!!!!!! ZERO STRESU CO MA BYC TO BEDZIE DZIEKI ZA ZNOSZENIE MNIE OD PARU DNI JESTEM NIE MOZLIWA POZDRAWIAM CIE GORAC JESZCZE RAZ DIEKI ASIA ::) ::) ::)

reklama
Pewnie, pomyśl o nadchodzącym weekendzie, wymyśl co zrobic fajnego w trakcie tych wolnych dni, żeby myślami uciec trochę gdzieś indzej ;D

Do góry