reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Lilith-idż skarbie na usg i to pędem moja kumpela 7 lat temu będąc w wczesnej ciąży dostała krwotoku lekarze  w szpitalu mieli stare usg  i stwierdzili ,że poroniła  ale po kilku badaniach jednak odwołali swoje stwierdzenie i powiedzieli ,że jest na podtrzymaniu i dzidzia jednak się utrzymała -a teraz jej córcia od września idzie do pierwszej klasy -więc sama widzisz cuda się zdarzają.Pędż do dobrego gina niech Ci robi usg-i nie kombinuj-bo dam Ci lanie .Trzymam MOOOOOCNO za Twoją kruszynke w kciuki. :-*-Buziaczki i daj znać na bierząco co i jak

reklama
Lana kochanie odpisalam ci w innym watku...niewiem juz co zrobic...moze to pozamaciczna...ale mialabym juz chyba straszne bole...

oj Mlainko to nie takie latwe...juz to gdzies tu pisalam...ale bede testowac w przyszlym tygodniu!zobacze czy jestem plodna...choc mimo iz teraz dni nieplodne ja ciagle mam jakis sluzik...

Lana :-* jesteś kochana :-* :-* :-*
Ja mam problemy z bezsennością, kładę się ostatnia wstaję pierwsza, w przeciwieństwie do mężusia :laugh:
Dziewczynki racja trzeba się modlić. Bóg na pewno wysłucha tyle kobitek :)

Dziś ja jestem tu pierwsza:)
Też modlę się..oby w sierpniu już sie udało!..niedługo konczy sie@..i do dzieła chłopaki:)

reklama
Do góry