reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
My mamy te:
Zabawki :: Kraina Dziecka - Junior puzzle - pojazdy ratunkowe
poza tym trochę drewnianych i innych, ale Kubeł narazie ma je gdzieś. Woli klocki, jazdy samochodzikami, strzelanie z Piotrka pistoletów, grzebanie w moim komputerze i telefonie.
Zabawki :: Kraina Dziecka - Junior puzzle - pojazdy ratunkowe
poza tym trochę drewnianych i innych, ale Kubeł narazie ma je gdzieś. Woli klocki, jazdy samochodzikami, strzelanie z Piotrka pistoletów, grzebanie w moim komputerze i telefonie.
Marysia też ma z tej serii ale one Abryz są dużo trudnijesze od tych konturowych - spóbuj mówię ci te konturowe. Gwarantuje ci ze Kubeł zakuma i będzie śmigał. Tylko mu pokaż na początek co i jak żeby załapał. Marysia pierwsze puzzle dostała pod choinke bo widziałam ze lubi takie dopasowywanie wszelkich kształtów. I po mieisacu czasu śmiga juz 9-elementowe - jak zakuma ze to sie po obrazkach układa to jej kupię wiecj elementów.
W ogóle jej musze chyba nowe kupic bo już zaczęła te na pamięć układa......
W ogóle jej musze chyba nowe kupic bo już zaczęła te na pamięć układa......

gluszek, wiktor ma wlasnie te puzzle ze zwierzetami na farmie. super sa, zgubil tylko jedna czesc krowy. ale on je wyciaga bardziej po to zeby mi pokazywac obrazki i je rozwalac niz ukladac
ostatnio zakumal troche ze to sie uklada ale narazie probuje wsuwac jeden puzel w drugi a to trzeba od gory wsadzic.
reklama
Takie konturowe puzle to Ali układa spokojnie ale ma tez taka rybke w której trzeba dopasowac czesci ogon, głowe oko, płetwy i te tez juz zaczyna układac. Najgorzej wychodzi mu układanie takich obrazkowych, ma z disneya 6 elementów ale jeszcze z moja pomoca je układa

Podziel się: