reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Ale fajowo nasze dzieciaczki sie zmieniaja i rozwijaja.

Moja sie na glos czesto smieje i juz od dluzszego czasu.
Stopeczki tez juz od jakiegos czasu wedruja do buzi... Z pleckow na brzuszek ostatnio jej sie udalo obrocic i to zrobila to celowo, bo chciala siegnac zabawke... Siedzi juz prawie sama. Na brzuszku plywa i podkurcza nogi wsadzajac kolanka pod pupe... Udaje jej sie jakims cudem przemieszczac do zabawek ;) Wyciaga tez raczki do zabawek, reaguje na swoje imie jak sie ja wola (jak sie wola kogos innego to nie reaguje ;)) i daje buzi (czyli nadstawia otwiera buzinke jak sie idzie do niej z cmokami)...
No to sie nachwailam ;-) Tyle sie tego nazbieralo, bo dawno nas tu nie bylo.

jeju juz dzieciaczki siedza suuuper a jak patrze na suwaczki to szok niektore 5 miechow skonczyly

mojemu sie siadac nie chce on aktualnie cwiczy wszelkie formy przemieszczania sie, ale dzis pierwszy raz zlapal swoje stopki :-) bo zawsze tylko patrzyl na nie i dzieki temu moj maly sprdziel 10 minut w jednym miejscu i do tego jeszcze na PLECACH

a+t+? super Alusia już sobie radzi. Teraz to dopiero mamy pociechę z naszych maluszków :-)
A moja właśnie od niepamiętnych czasów sama zasnęła przed chwilką w łóżeczku, dlatego spadam kończyć pisanie pracy :-)

reklama
Do góry