reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Gratulacje dla nowych osiągnięć. Rzeczywiście dzieci tak nagle zaczynają robić kilka nowych rzeczy, albo przez jakiś czas nie robią niczego nowego.

reklama
Ja tez mam wiesc dla was,Natalka w koncu zaczela raczkowac,poprostu ktoregos dnia zaczela waslnie sie tak bujac jak Pola,a teraz pchelka jest wszedzie:-) :-) :-) zabawnie to wyglada,a co sie na przewraca,jeszcze lapie balans:-D :laugh2: :-D

super dla reszty maluszkow,zaskakuja nas codziennie czyms innym

NO to super Maxin gratulacje dla Natalki:-)
Ewe moj tez jest mega ruchliwy i ma szybka przemiane materii no i tez szczuplak:tak:

Gratulacje dla dzieciaków!!!!
U nas raczkowanie idzie coraz szybciej:-) a i nawet młody próbuje czworakowac. Niestety moje dziecko pojęlo do czego słuzy kontakt i kabel od inernetu. ten pierwszy do tego zeby tam palce wkładac a drugi zeby go jeśc. Acha i je nasze buty!!!!!! Próbuje sie podcigac do stania.
Oczy dookoła głowy juz mi nie wystarczaja:tak:

dzieki,ciesze sie,bo tak zywiol z niej,twarz zrobila sie gladka i to nas cieszy:tak:

radza sobie maluszki teraz to zacznie sie latanie,tak jak juz ma trin,a+t+,lilith,agness,ewa

Maxin z jednej strony z takim raczkujacym, wszedobylskim dzieckiem jest ciezej ale u nas sie z drogiej strony poprawiło to, ze zaczał byc bardziej radosny i o wiele mniej marudny jak sobie zaczał normalnie popylac po mieszkanku, wstawac...zagladac tu i tam. Tak se mysle teraz, ze on poprostu był taki z nudow i z bezsilnosci ze nic nie moze:tak:

gratulacje dla Natalki :-)

angie, pewnie tak - no ile w końcu można siedzieć w jednym miejscu ?! ;-)

Gratulujemy wszystkich osiągnięć!

Nasza Ania Już od 2 miesięcy pełza. Od miesiąca to dostała takiego przyspieszenia, że na chwilę tylko wyjdę z pokoju, a ona już za mną w kuchni albo w łazience. Też już od kilku dni zaczyna się ustawiać w pozycji do raczkowania i się buja - po czym pełza sobie dalej :-).
Wczoraj zamknęła mnie w łazience. Poszłam umyć ręce i zostawiłam uchylone drzwi, żeby ją obserwować, bo była w przedpokoju. Na chwilę się odwróciłam, a ona trzask - zamknęła mi drzwi. Bałam się otworzyć drzwi, żeby jej nie uderzyć. Powolutku otwieram drzwi i już widzę paluszki pod drzwiami (na szczęście tam jest większa szpara pod drzwiami). Trochę trwało przekonywanie jej, żeby mnie wypuściła i się przesunęła (dalej pchała drzwi, żeby je z powrotem zatrzasnąć). W końcu udało mi się wymknąć prze szparę :-):-D

reklama
Mandarynka niezła cawniara z Ani...oj bedzie ci robic psikusy;-) :-)
A moj dzisiaj zaczał podskakiwac w łozeczku normalnie szok...wczesniej troche tak balansował na tych nogach i robił przysiady ale dzis to normalnie podskakiwał az sie bałam ze przyfasoli sobie w nos o barjarke:eek: :tak:

Do góry