Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mój 4 letni syn maiał ospe myślałam że on to już jest wysypany wszędzie ale moja córka prawie 6 miesięczna dostała po 10 dniach ospe to ona dopiero wyglądała wielkie bąble jeden przy drugim była wysmarowana cała tylko jej się małe oczka odznaczały no i do tego gorączka dzisiaj jest 6 dzień i cał y czas stan podgorączkowy lekarze straszyli mnie nawet szpitalem ale na szczęście nie dostała kaszlu mam nadzieje że teraz to już z górki kąpie ją codziennie w kali i smaruje kilka razy w ciągu dnia pudrodermem a mój synjest już tydzien po ospie i właśnie od 2 dni gorączkuje lekarz kazał czekać bo może się soś znowu rozkręci w domu mam jeden wielki szpital szok!!!!!chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was miał przypadek, kiedy starsze dziecko zachorowało na ospę wietrzną a w domu jeszcze był maluszek. Moja 7-letnia córka właśnie zachorowała na ospę, dziś zaczęło ją wysypywać. Mam w domu 3,5 miesięcznego synka, boję się że on też zachoruje. Karmię go piersią, niestety cały czas miał kontakt z siostrą aż do pojawienia się u niej wysypki. Muszę teraz obserwować go i czekać ok. 2 tygodni na pierwsze objawy ospy. Czy jest jakaś szansa, że nie będzie chory?