Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży na ogół występuje strach i przerażenie na myśl o porodzie, to normalne.Aj, chciałabym mieć już poród za sobą. Znam wiele dziewczyn, które rodziły i żadna jakoś szczególnie nie narzekała, ale czasami wizja kilkugodzinnych skurczy mnie przeraża [emoji29] Czy tylko ja tak mam?
Nio, tak jak pisałam 7 dni po terminie się zgłosisz jakby dalej nic i dzidzia na świeciehej, melduję, że dalej cisza, może tylko brahtony częściej i bardziej bolą. Mam się zgłosić na oddział 7 dni po terminie.
powodzenia! u mnie taki sam początek był...biegunka pół dnia, dwa razy wymioty i potem odpadł czop i zaczęły się skurcze, bardzo mocne co 20min, apotem co 10. Jak dojechałam na ip to już były 4 cm i akcja trochę stanęła-podobno tak się dzieje ze stresu w szpitalu. Dostałam balonik i o 23:08 Uleńka już była ze mną. Właśnie się w nią wpatruję, od wczoraj jesteśmy w domu, a ja mam tyle pałera, że mogłabym góry przenosić.zaczęło mnie czyścić, więc chyba coś ruszatrzymajcie kciukasy
ja też się boję, nie myślę, że cos pójdzie nie tak, tylko, że mnie bedzie niesamowicie boleć, że sobie nieporadzę itp.Aj, chciałabym mieć już poród za sobą. Znam wiele dziewczyn, które rodziły i żadna jakoś szczególnie nie narzekała, ale czasami wizja kilkugodzinnych skurczy mnie przeraża [emoji29] Czy tylko ja tak mam?