reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Od kiedy polazlyscie do pracy zrobilo sie tu w dzien dziwenie cicho...a mnie to sie tu gadac chce...Ale co sama se mam do siebie pisac...

Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
no to Pati ja się odzywam. Ogromniaste całuski dla Noemi z okazji 8 miesięcy.
patrycja24berlin
Basia26 dawno Cie nie bylo?Gdzies sie podziewala?Dziekuje serdecznie za zyczonka:-)
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Oj Oleńka cas zabiera a jak śpi to nie mogę bo chwilowo śpi tam gdzie jest komp. Dopiero wieczorem czasem uda mi się dorwać do męża laptopa, no ale wtedy to raczej chcę z nim (mężem oczywiście) nadrobić zaległości ;-). Ale pamiętam o Was.
patrycja24berlin
Rozumiem,rozumiem-i dobrze robisz,rodziny nie mozna zaniedbywac:-)
Od kiedy polazlyscie do pracy zrobilo sie tu w dzien dziwenie cicho...a mnie to sie tu gadac chce...Ale co sama se mam do siebie pisac...![]()
Pati, mi tez brakuje BB z rana... ale mi w pracy stronke zablokowali, bandyty jedne, i nawet na chwilke nie moge do Ciebie zajrzec :-( ...A jak wracam do domku, to Matis jest taki przytulak, ze hoho - nadrabia nieobecnosc mamusi

patrycja24berlin
Heatherku a czemu zablokowali stronke? czy ogolnie nie masz neta? Masz obserwera na kompie zaistalowanego?????
A swoja droga jak bym musiala chodzic do pracy to tez najwazniejsza by byla dla mnie Noemi wiec doskonale Cie/Was rozumiem....
A swoja droga jak bym musiala chodzic do pracy to tez najwazniejsza by byla dla mnie Noemi wiec doskonale Cie/Was rozumiem....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kurcze wychodzi na to że tylko ja i chyba Kasia De w pracy podgladamy co sie na bb dzieje:-)
reklama
Podziel się: