Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec od samego poczatku mysle zeby urodzic przez cc, sama jestem dosc drobna i szczupla stad moje obawy... Po za tym mam 33 lata a to moja pierwsza ciaza :-)Moze ktos wie cos podpowie i poleci jakiegos dostepnego fajnego lekarza poki ciekaw jestem ile tez kosztuje wizyta kobiety w ciazy u Gostomczyka? Moze ktos cos wie? Pozdrawiam :-)
O dziekuje za informacje kamkaz, no mialam mozliwosc do Maciejewskiego bardzo sympatyczny i fajny ginekolog miala mi znajoma zalatwic bo ma bardzo duzo pacjentek a potem sie okazalo ze ma parcie na naturalne porody! Nie chce sie wkopac...
Koszt to 100zlW zeszłym roku wizyta kosztowała 150 zł. Nie wiem czy w tym roku coś się zmieniło czy nie. Napewno z Gostomczykuem załatwisz cc. Podejrzewam, że załatwisz to z każdym
100ZlMoze ktos wie cos podpowie i poleci jakiegos dostepnego fajnego lekarza poki ciekaw jestem ile tez kosztuje wizyta kobiety w ciazy u Gostomczyka? Moze ktos cos wie? Pozdrawiam :-)