hej, wiec te nasze wagi nie sa takie sraszne, mi tez wszystko w brzuch idzie i wszyscy mi mowia ze jestem szczuplejsza niz w 1szej ciazy, w pierwszej do porodu mialam +10 wiec tez nie duzo ale jakos inaczej mi sie porozkladalo. Nie wiem czy jezdzilas tym wozkiem czy nie czasem model starszym, bo tych za bardzo u nas nie ma, to jest nowosc 2012 w usa, to moze myslalas o tym starszym, a roznica jest, tamten miala moja kolezanka do blizniat, sam wozek wazyl 24 kg a z malymi w srodku tak jak mowisz nie idzie jechac.Ten ma za to 17 kg i jest krotszy. Tez ogladalam te wozki co ty, podobaja mi sie oba, tylko przeraza mnie cena, szkoda mi wydac 3tys.na wozek, ten mnie bedzie kosztowal z pzrysylka ok 1200 zl, a pozniej jak male beda juz ladnie siedziec to chce kupic taka lekka spacerowke laske tez z usa za ok.400 zl, bo z takim wozkiem bedzie mi sie wygodniej wybrac gdzies autem, no i zdecydowalam ze wozek bez zadnych gondoli, dlatego ze mialam podwojny do malej a ona po 3 mscach nie chciala w gondoli lezec i za bardzo jej nie wykorzystałam,za to spacerowke do teraz.A co do znieczulenie to juz sie zakrecilam i sama nie wiem jakie mialam,na pewno w kregoslup i chyba zewnatrzoponowe. A powiedz mi mam takie pytanie czy czasem twoj tata nie pracuje na pkp, bo moja mama tak i mowila mi ze jej kolegi corka ma tez miec bliznieta i tez w kwietniu.pozdrawiam.

Co do lenia to sie nie przejmuj i odpoczywaj poki jeszcze mozesz, ja dzis wstalam o 13.30. Z jednej strony bardzo mi pasuje jak tak dlugo spie bo przynajmniej czas mi szybciej leci i nie dluzy mi sie tak to lezenie.