reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

ja to ostatnio wieczorami filmy ogladam z mezem, siostra i szwagrem... zara tez ide

Same Wiecie Kto zabkuje, jest w nocy afera, goraczka i ogolnie kiepsko... no coz, taka karma... a zeba zadnego nie widac.. a mi przydałaby sie nowa sukienka...

reklama
Witam na dyżuże kurka tyle naprodukowałyście że nigdy nienadgonie :no: wiec daje sobie spokój i bede na bierzaco :tak:
Abejka wiem co przezywasz :sorry2: Julcia ma 6 ząbków i ida jeszcze 2 dwójki dolne MASAKRA co ja się z nią mam :szok: Sandruni jak szły ząbki to gdybym nieszukała to nawet bym niewiedziała że są :tak::-)

Jak ja Cie ostatnio "dorywałam" to mi uciekłaś:wściekła/y::-D:-D:-D. No ale miło, że się dorwałyśmy razem:rofl2:. Ale ja nie wiem, ile tu zabawie, bo mam ostatnio ciężkie pracujące dni i nawet dla mej ukochanej nie mam prawie czasu:-(. I jest mi bardzo smutno i ubolewam, że jak wracam z pracy to ona albo już śpi, albo trzeba ją uśpić:-(.

reklama
Do góry