reklama

Otyłość w ciąży

Madalena hehe dobre ... laska hmmm ... spadło mi od porodu 19,1 kg no to fakt czuje się szczuplejsza :-D

Olucha związek powinien opierać się na zaufaniu szczerości i wsparciu jeśli tego nie ma ... to krucho ... kłótnie są w każdym związku to normalne i ja nie raz mam ochotę ukatrupic mojego Manka ... ale grunt to dojść później do kompromisu :) pogadaj ze swoim mężem ... w końcu z jakiegoś powodu jesteście razem :) może wspólna kolacja przy kieliszku winka rozluzni atmosferę zapytaj go co jest nie tak o co mu chodzi... wywal z siebie wszystko to czego oczekujesz od niego jako męża i ojca. Macie kryzys. Po urodzeniu zwłaszcza pierwszego dziecka kryzys jest w prawie każdym małżeństwie pojawia się w ciągu pierwszego roku po urodzeniu hehe to nie statystyki tylko moja obserwacja dlugoletnia; ) teraz macie czas aby wypracować coś nowego ... tylko oboje musicie tego chcieć :) ps. U mnie kryzys się zaczął pół roku po urodzeniu Zuzi trwał kilka miesięcy mało bardzo mało brakowało a skończyłoby się rozwodem ... wtedy też nic dobrego nie mogłam o nim powiedzieć .. :)

reklama
Dziewczyny sliczne te wasze slodziaczki dzieciaczki az chcialabym juz tulic mojego skarba :-):-):-):-):-)

Rurka wow 19kg super to dlatego taka teraz z Ciebie chudzina - zazdroszcze i gratuluje

Ja przez ten pobyt w szpitalu schudlam 3kg.

No nie chudzina ... ważę 82.9 kg chudzina to będę za dwadzieścia kilo :-D
A czas tak szybko pędzi ze zanim się obejrzysz będziesz tulic maleństwo :)

Agnella to ze bolą cie plecy nic nie znaczy ;) ja miałam w 1 ciąży potworne bóle kręgosłupa i rwe kulszowa ... I ... ani jednego bólu krzyżowego podczas porodu ... także nie sugeruj się :) będzie dobrze zobaczysz :) jak chcesz pogadać o porodzie to wal śmiało my tu wszystkie pozytywnie cie nastroimy :)

Rurka slicznie wyglądacie :)
Ty chuderlaku :p [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Madalena śliczny skarbek :)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

My dzis pierwszy dzien w domu, Kubus miał dzis Fotosesje :) fotki dostanę pod koniec tygodnia ... I badanie bioderek - wszystko jak powinno byc :) super

Dzis doznałam szoku jak zobaczyłam Emily po 6 dniach ..- jaka wielka baba z niej juz jest :szok: no i ciężka ..., juz zaczynam sie martwić co to bedzie pozniej jak bedzie miala wiecej kg ... Ahhh [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Kubus dzis po ostatnim mleczku w klinice :

ImageUploadedByForum BabyBoom1428434537.450809.jpg

Moj cipuś mały :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1428434537.450809.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1428434537.450809.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 69
Kubuś jest przesłodki :) a co do Emily to ja identyczne odczucia mam względem Zuzi ... nagle jej rączki to ręce ... stopki to stopy ... I jak uśnie na kanapie i muszę ją przenieść do pokoiku to mam wrażenie ze nagle zrobiła się taaaka ciężka :-)

Karina mały wygląda super! Orzeslodkie ubranko ;)
Ciesze się ze juz w domu i ze wszystko ok.

Rurka jesteś laska. Mi też spadło 19 kg od porodu ale teraz waga stoi. Zastanawiam się czy nie przez pigułki.
Lucelaw zawsze znajdzie się jakiś plus pobytu w szpitalu. U ciebie utrata 3kg. Jak się czujesz?
Madalena super ci juz synek śpi. Mój ma jeszcze problemy z tym ale trudno mu się dziwić skoro co zaczyna mu się jakiś rytm to a to szpital a to badanie itp.
Wierzę jednak ze będzie dobrze.
Olucha jak tam z mężem po świętach?

reklama
Kubus slodziaczek :-):-):-)

Aisha ja niestety wczoraj wyladowalam na IP bo znow krwawienie przez dwa dni. Wczesniej jednorazowo ale wczoraj juz spanikowalam. Zbadali mnie wczoraj i wypuscicli do domu bo szyjka zamknieta i nic sie nie dzieje zagrazajacego poronieniem ahhh a ja dalej nie wiem skad te krwawienia i plamienia. Leze jak zalecano po wyjsciu ze szpitala, nic nie robie, bjore leki. Nic dzis mam polowkowe a potem wizyte normalna u ginki i mam ogromna nadzieje ze mi powie skad te palmienia i krwawienia bo ja oszaleje.

Rurka tak czas szybko leci ale jeszczd troche musze poczekac. Oczywiscie niech moje szczescie siedzi w brzuchu ile trzeba i urodzi sie w sierpniu ale juz bym chciala tulic :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry