reklama

Otyłość w ciąży

Dobry :)

Olucha no naprawdę współczuje :(
Kubus jeszcze ani razu 5 minut nie płakał , szybko sie uspakaja i jest kochany i grzeczny ...
Wczoraj jak go położyłam na brzuszku to sie dwa razy pod rząd przekręcił z brzuszka na bok [emoji15][emoji15][emoji15] bylam w szoku ...

W ciagu tygodnia przybrał 505 gram - następny szok [emoji23][emoji23][emoji23]
Zeby w mamy ślady nie szedł lol

Madalena super ze z Sebusia jajeczkami jest dobrze i ze poprawę widzisz :)
Mam nadzieje ze z neurologiem sie uda i wszystko bedzie ok [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Aisha no Kubus dzis 4 tygodnie :) szok szok szok jak ten czas leci ...
My mamy w srode wizyte u pediatry i chyba szczepienia ..

Rurka ojej :( przykro mi .. Zdrówka dla dziewczynek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Emily tez chora :( antybiotyki ma bo całe płuca zaflegmione , we wtorek bylismy , dzis tez przed weekendem kontrola czy sie nie pogorszylo ..( lekarz mowi ze lepiej - po odsłuchaniu ) ale Emily gorzej sobie radzi , bo kluchy ma w gardle i nie umie odkasłać porządnie .. I znowu we wtorek na wizyte ..

Angella raczej słuszna decyzja .. Trzmam mocno kciuki !!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ bedzie dobrze - zycze szybkiego o bezbolesnego porodu ...

reklama
agnella powodzenia! daj znac co i jak.
karina juz sie Kubus przekreca, kurde a moja Marta jeszcze nie :/
mocz wyszedl dobry, a na poprawe morfologi dala witamine b6 i kwas foliowy, po pol tabletki, musze rozkruszac bo nie ma takich dla dzieci :/ mala juz marudzi :/ juz jej pora :(
rurka trzymaj się, musisz ogarnąć towarzystwo ;) nie wyobrazam sobie teraz 2 dzieci, jednym jestem wykonczona :/
7 maja usg brzuszka, 8 maja neurolog, 18 maja szczepienie a ty aisha kiedy kolejne szczepienie? bralas pneumokoki? ja nie

Agnella myślę że to dobra decyzja. Oby wszystko poszło dobrze i szybko! Daj znać po!
Karina super ze Kuba taki mega grzeczny i w ogóle. No i chyba silny, skoro już się tak umie przywracac. Wiem ze przy mm trzeba uważać z porcjami bo dzieci mogą być właśnie otyłe. My też staramy się pilnować dziennego spożycia.
Zdrówka dla córki!
Rurka i twoim dzieciakom tez dużo zdrówka.
My kolejne szczepienie chyba 12 albo 13. Na razie szczepie tylko na rotawirusy. Jeśli chodzi o pneumo i meningo to chyba w drugim półroczu, przed pójściem do żłobka.
Jak stosunki z mężem? Lepiej już?

Olucha no wczoraj sie przekręcił dwa razy pod rząd , dzis nie udało mu sie :p

Dobrze ze mocz wyszedł dobry [emoji106][emoji106][emoji106]

Aisha no 130 mi wcina Kuba ..., zobaczymy co bedzie w poniedziałek z waga ... No klusek nie ma byc :p

No to dużo je, a jak często?
Bo Aleks 6 razy dziennie średnio po 120, zgodnie z tabela żywienia. A lekarz i tak mi każe jego wagi pilnować. Na razie przybiera prawidłowo,nie za dużo. Teraz jak się ciepło zrobiło to daje mu też wodę i herbaty.

Co 3-4 h , dzis dał rade 5 wytrzymać :)
Herbatę tez mu daje , ale jeszcze mu nie podchodzi bo tylko po 10 ml na raz da rade wypić , chce ale mu nie smakuje i sie krzywi [emoji12]

reklama
Aisha, Agnella dziekuje :-***

Aisha to dobrze ze badania wyszly ok i ze Aleksem wszystko dobrze. Odnosnie rozwoju to uwazam ze kazde dziecko indywidualnie sie rozwija i nie ma co tez sie za moco stresowac jak np jeszcze czegos tam nie robi. Bedzie dobrze :-)

Rurka zdrowka zycze dla dziewczynek.

Karina no no Kubus rosnie :-) Zdrowka zycze dla Emily.

Olucha Tobie zycze zeby Martusi kolki w koncu minely i zebys juz tylko sie usmiechala. Ciesze sie ze udalo sie zrobic badania.

Agnella kciuki mocno zacisniete za szybki i bezbolejny porod. Daj znac jak juz malenstwo sie urodzi jak najdziesz chwilke. &&&&&&

Madalena ciesz sie ze widzisz poprawe u Sebcia. A od czego sie robi taki wodniak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry